Savjeti za vrhunski felatio iliti oralni sex

Savjeti za oralni seks, Foto: stryjek/Shutterstock

Oralni seks ili na latinskom jeziku fellatio među brojnim je parovima poželjan dio seksualnog odnosa. Ako oboje volite oralni seks i uživate u njemu, začinite ga s nekoliko odličnih ideja koje će se sigurno svidjeti i vama i vašem partneru. Mi smo istražili najbolje ideje kako oralno zadovoljiti muškarca i najbolje oralno zadovoljavanje žene. Na vama je samo da se opustite, prepustite i primijenite najbolje savjete za oralni seks. Isprobajte zajedno najbolje poze za oralni seks i uživajte u vašim sexy igricama.

Kako oralno zadovoljiti muškarca (felacio)

Da biste muškarcu pružili oralni seks za pamćenje, bitno je da znate najbolje tehnike oralnog zadovoljavanja muškaraca. Pod njima se misli isključivo na to koliko se dugo treba zadržati na njegovim osjetljivim područjima, a to su glavić penisa te testisi. Također, ne zaboravite na, za muškarce posebno tajno područje, koje se naziva perineum, a ono se nalazi između testisa i anusa. Bitno je osjetiti na kojim se područjima morate koliko zadržati, a svaki muškarac cijenit će ako se pozabavite cijelim njegovim penisom te osim ruku koristite i jezik i usta. Samo dobra i pravilna stimulacija penisa omogućit će vašem muškarcu nezaboravan i eksplozivan orgazam.

Za početak važno je dobro kombinirati rad ruku i ustiju. Dok penis vašeg partnera još nije dovoljno tvrd poslužite se rukama i slinom ili jestivim lubrikantom. Pokrečite ritmično ruke gore – dolje duž cijelog penisa dok on ne postane tvrd. Tada uključite i usta. Ako je penis vašeg partnera jako velik, poslužite se rukama i ustima u isto vrijeme. Uhvatite rukama korijen penisa, a njegov glavić stavite u usta. Obje radnje sinkronizirajte i uspjeh je zajamčen.

Odlična ideja koja će vašeg muškarca dovesti do ludila je cuclanje testisa. Neka se vaša usta ne zadržavaju samo na glaviću penisa, krenite dalje. Dok rukama obrađujete penis, pokušajte u isto vrijeme nježno cuclati njegove testise. Spustite se još niže do njegovih bedara, nježno ih ljubite i ližite. Ne zaboravite ni na perineum, osjetljivo područje koje će vašeg muškarca baciti u trans.

Muškarci su posebno osjetljivi na različite temperature na glaviću penisa pa oralni seks začinite i ponekom zabavnom sexy igricom. Naime, popijte vrući čaj pa se istog časa bacite na njegov penis. Nakon što ste ga kratko cuclali, uzmite u usta kockicu leda te se ponovo bacite na cuclanje.

Ako vas muči okus i miris penisa te vam on nije nimalo ugodan, poslužite se šlagom, čokoladom, sladoledom ili nekim lubrikantom s okusom. To bi trebalo dodatno začiniti oralni seks. Opustite se i prepustite ugodnim mirisima i okusima.

Imate li za vrijeme oralnog seksa refleks za povraćanjem, ne brinite jer je to nešto sasvim prirodno i normalno. Ovo čak može i goditi egu muškarca jer će misliti da je razlog vašeg gušenja njegov veliki penis. U tim situacijama, uvijek možete malo odmoriti usta i jezik te više koristiti ruke.

Kada ste pri kraju i kada vaš muškarac samo što nije doživio orgazam i ejakulirao, dolazimo do pitanja – progutati li spermu ili ne. Gutanje sperme prilikom svršavanja muškarca nešto je što svaka žena mora sama odlučiti za sebe. Ako vi ne želite progutati spermu, ne trebate. Bitno je da radite ono što vam je ugodno. Želite li osjetiti spermu u ustima, a ne želite je progutati, uvijek je kasnije možete ispljunuti u maramicu.

Okus sperme se razlikuje od muškarca do muškarca, a na njezin okus često utječu i hrana i piće koju muškarac konzumira. Sperma će imati loš okus ako muškarac konzumira drogu, alkohol i nikotin jer će ona od toga biti gorka i kisela. Najbolji okus sperme imaju vegetarijanci, iako i u tim slučajevima njezin okus može biti lošiji od konzumiranja previše brokule, cvjetače i šparoga. Sperma će imati dobar okus od konzumiranja puno voća, posebice ananasa i limuna, ali i od nekih drugih ljekovitih bilja kao što su cimet, metvica, peršin i celer.

Velikom broju muškaraca posebno zadovoljstvo je svršiti na ženske grudi, trbuh ili stražnjicu pa imajte i to u vidu. Ako on ništa ne spominje, pitajte ga što najviše voli jer ipak su u ovom trenutku njegove želje najbitnije.

Tehnike oralnog zadovoljavanja muškarca

Kada ste svladali početni felacio, isprobajte ove napredne tehnike oralnog zadovoljavanja muškarca i vaš partner će se vraćati po još i još i još…

1. Prije nego ga stavite u usta, duboko udahnite. Time ćete opustiti vratne mišiće i spriječiti grčeve i bolove koji bi mogli nastati nakon dugog oralnog zadovoljavanje u istom položaju.

2. Rukom obujmite dno penisa i tako kontrolirajte koliko će vam duboko ući u usta.

3. Ako to još nikada niste pokušali, pokušajte progutati spermu i to dok glavić dodiruje unutrašnju stranu vašeg grla. Kako taj osjećaj može biti pomalo neugodan, ne savjetujemo ga onim ženama koje i samo oralno zadovoljavanje pomalo tjera na povraćanje.

4. S felacijom možete početi još dok je penis malen i mlohav. S malo stimulacije i igranja dovest ćete ga u stanje erekcije.

5. Stidne su dlake u vašim ustima sasvim normalna stvar, što ne znači da morate šutjeti ako vas to smeta. Ako vas dlaka smeta, slobodno stanite i izvadite je iz usta, a onda nastavite s akcijom. Također, možete predložiti partneru da se riješi svih dlaka kako bi vam užitak pružanja felacija bio još bolji.

6. Ako ste malo hrabriji, gurnite mu prst u anus. Ako vam se učini da time baš nije jako oduševljen, prijeđite na masiranje samo vanjskog dijela anusa.

7. Za dodatnu stimulaciju, u usta stavite kocku leda ili pepermint.

8. Dok ga oralno zadovoljavate, stavite ruke na njegova bedra i lagano ih masirajte.

9. Zubi na penisu baš nisu naročito poželjni. Možete ih upotrijebiti tako da njima tek lagano okrznete glavić. Ali, ponavljamo, vrlo lagano.

10. Dok ga oralno zadovoljavate smiono ga, izazivački i prkosno pogledajte u oči i tu “opscenost” popratite glasnim zvukovima. Orgazam je zajamčen!

Ovo će biti oralni seks koji će vaš partner zasigurno pamtiti. Počastite ga vrhunskim felacijom nakon kojeg neće ostati ravnodušan prema vama. A nakon toga ste vi na redu. Uputite ga u kunilingus i ocijenite njegov rad.

Autor: M.L., Foto: stryjek/Shutterstock