Uspješan prvi spoj

prvi spoj

Prije i za vrijeme prvog spoja svatko ima tremu. Kako bi bili sigurni da će spoj proći u najboljem redu te kako ćete ostaviti najbolji dojam, u nastavku vam donosimo nekoliko zlatnih pravila!

Što ćete odjenuti za vrijeme prvog spoja vrlo je važno! Važno je da se osjećate poželjno i seksi u odabranom izdanju, ali je isto tako jako važno da vam vaša odjevna kombinacija bude udobna. Ako ćete nositi neudobnu odjeću koju morate stalno popravljati, ili cipele u kojima jedva hodate, nećete izgledati nimalo lijepo.

Usred samog spoja razgovor je najbitniji. Za vrijeme razgovora morate oboje jednako pričati, što znači da izbjegavajte samo šutjeti, kao da vam je maca popala jezik, isto kao što i izbjegavajte pričati o sebi samima, i to većinu vremena. Tema koja nikako nije za razgovor na spoju su bivše ljubavi, koje izbjegavajte, a ako se dotaknete te teme samo recite nešto kratko i prebacite temu.

Kada odaberete kafić ili restoran u koji ćete sjesti, pokušajte izbjeći sjesti jedno nasuprot drugog, jer će vam takav položaj sjedenja donijeti neugodnost, zbog stalnog gledanja oči u oči. Kako bi vam bilo što ugodnije, pokušajte sjesti pod pravim kutom.

Kada dođe vrijeme za plaćanje računa, obvezno se ponudite da platite račun. Ako partner inzistira na plaćanju računa, dopustite mu da ga plati.

Za prvi sastanak odaberite neko intimno i jednostavno mjesto, kako bi se mogli što bolje upoznati! Izbjegavajte komplicirana mjesta s puno ljudi, ali isto tako nemojte niti vi komplicirati s odabirom mjesta, jer je za prvi spoj najbitnije da se imate gdje na miru bolje upoznati.

Što ćete naručiti na prvom spoju, ako ste u restoranu? Pa najbolje je da naručite nešto jednostavno, što vas neće ometati da normalno razgovarate. Izbjegavajte alkoholna pića, kako ne bi pretjerali pa se pokazali u krivom svijetlu.

Prilikom prvog spoja pazite na svoje ponašanje i na bonton. Vrlo je važno kako ćete se prezentirati drugoj strani, posebice na prvom spoju.

Autor: A.Z., Foto: Aliaksei Lasevich/Shutterstock