Muškarci koji nisu za vezu

zamišljeni muškarac

U svakoj vezi za opstanak je bitna tolerancija i kompromis. No neke stvari se ipak ne mogu i ne trebaju tolerirati, posebice ako ste žena i ako vaš partner ima neke mušice, koje misli da su prihvatljive. U nastavku vam donosimo, kakve muškarce ne trebate tolerirati, a još manje ih imati kraj sebe.

Ako želite biti sretni u svojoj vezi, te ako želite da vas vaš muškarac ne iscrpljuje, onda pored sebe trebate muškarca koji zna što osjeća i želi te vam je to spreman i pokazati. Muškarci koji jedan dan žele biti s vama, drugi dan ne žele, a treći dan se još dvoume, su muškarci koje treba izbjegavati u širokom luku, jer s njima nikada nećete biti sigurni i sretni.

Postoje i muškarci koji se jedino osjećaju dobro kada ponižavaju ljude pored sebe, a ako je i vaš muškarac jedan od takvih, sasvim sigurno ste i vi osoba koju svaki dan ponižava. Ako se vaš muškarac osjeća super, ako vas ponižava i to ga jedino hrani i uzdiže iznad drugi, vi se uzdignite iznad njega i zauvijek mu recite zbogom. Nitko ne zaslužuje ovakvu osobu pored sebe, a jedino tko je stvarno stvoren za vas, je osoba koja će vas uzdizati!

Ako već i na samom početku vaše veze, vaš odabranik traži da vi platite račun, ili uvijek očekuje da ga dijelite po pola, takav vam ne treba. Muškarac koji na početku veze nije kavalir, neće nikada niti biti kavalir.

Ako vaš muškarac svaki puta otkaže vaš sastanak te stalno mijenja termin vašeg viđenja, trebali bi se zapitati jeste li mu vi stvarno važni. Takvog muškarca ne morate tolerirati niti najmanje, samo se maknite što dalje od njega.

Ako vas vaš partner drugima predstavlja kao svoju prijateljicu ili kolegicu, znači da tu nešto ne štima. Takav partner vam zasigurno ne treba, jer vas i vašu vezu ne smatra ozbiljno.

Autor: A.Z., Foto: Captblack76/Shutterstock