Sexy igrice

ljubavni odnos

Zašto bi vaš seksualni život bio dosadan, a seks jednoličan, kada može biti nezaboravan? Umjesto da bude nešto što se odrađuje, seks može postati ostvarivanje fantazija među plahtama i buđenje strast kakvu niste osjetili još od kad ste kao tinejdžeri špijunirali svoju prvu ljubav. Dokazano je da i običan seks podiže raspoloženje, povoljno djeluje na zdravlje i izgled, zamislite što sve onda čini odličan seks!

Zato pogledajte savjete kojima ćete rasplamsati stare vatre ili zapaliti neke nove. Neka se vaš partner zapita čime je zaslužio takvu zvijer u krevetu, tko zna, možda će iz zahvalnosti bar jednom složiti rublje bez da ga morate tri put podsjetiti.

Prije nego počnemo sjetimo se da dobar seks čini jednako predano davanje, kao i primanje zadovoljstva. Budući da ne želite uskratiti partneru zadovoljstvo da vas zadovolji, sjetite se da svaka dobra seksi igrica znači staviti se i u ulogu pružatelja i u ulogu primatelja zadovoljstva. Ne morate svu dužnost preuzeti na sebe, ali nemojte ni sve prepustiti drugoj strani.

Druga stvar koju morate imati na umu je da se za vrijeme seksa najviše toga događa u glavi. Ne kaže se uzalud da je mozak najvažniji “spolni” organ. Upravo zbog toga nemojte prije predigre zanemariti čari izazivanja, vizualnih podražaja, maznih pokreta i govora. Jako je važno da se sa svojim partnerom osjećate sigurno i opušteno, znajući da mu bez ustručavanja možete pokazati ili reći što želite, isto očekujući i od njega. Još ako se uz sve to možete i našaliti, put do vrhunca bit će vrlo jednostavan. Za loš seks najviše je kriva napetost, sumnja u sebe i strah od sramoćenja. Čim se opustite, stvari kreću na bolje.

Ali što ako smo previše opušteni i seks postane nekako dosadan i predvidljiv? Onda posegnite za zanimljivim sexy igricama!

Bez diranja, molim!

Kao što smo rekli, seksualno uzbuđenje kreće iz mozga. Zašto onda ne uzeti vremena da ga propisno stimuliramo? Muškarci su vizualna bića, a žene stimuliraju osjećaji, u oba slučaja zaintrigirat će ih igrica u kojoj će moći gledati, slušati, pa čak i namirisati akciju, bez da se u nju smiju uključiti.

Zato posjednete partnera i, uz neku zavodljivu glazbu, izvedete pred njim senzualan striptiz. Ako niste vješti plesač i imate problema sa zavodljivim izvijanjem tijela, striptiz možete izvesti samo sjedeći na suprotnoj strani kreveta. Ipak, učinite to mazno. Počnite se približavati partneru, usput se dodirujte tako da mu mašta proradi, dođite mu tik blizu da vas može i namirisati, pravite se kao da ćete ga upravo sada zgrabiti ili strasno poljubiti, ali nemojte ga ni dotaknuti.

Naravno, i njemu je također strogo zabranjeno dirati vas. Neka potraje ova igrica u kojoj će divljati sva osjetila, prije nego podivljaju vaša tijela. Uloge možete i zamijeniti, ovisno o tome što vam više odgovara – biti zavodnik ili zavedeni!

Veži me!

Vezivanje za vrijeme predigre, ali i samog odnosa, ima posebnu čar. Ne mislimo pri tom samo na vezivanje za krevet, već i na vezivanje očiju. Vezivanje očiju posebno je uzbudljivo jer se tada izoštre ostala osjetila. Za uzbuđenje je ključna i neizvjesnost jer ne možete vidjeti gdje ćete dobiti sljedeći poljubac, dodir, možda i ugriz. Isto je i s vezivanjem za krevet. Osjećaj bespomoćnosti i ranjivosti koju nam donosi sputanost može biti posebno uzbudljiv.

Zato ponekad svežite partnera ili mu dopustite da on sveže vas, pa se posve predajte njegovim dodirima i oslobođenju koje će donijeti vrhunac.

Negdje u javnosti…

Seks na javnom mjestu oduvijek je na vrhu ljestvice najuzbudljivijih stvari koje možete učiniti s partnerom. Naravno, ne mislimo na seks u punom autobusu ljudi, ali seksualno zadovoljenje u WC-u nekog kluba, na praznoj plaži ili zabačenom dijelu polupraznog kina može biti jako uzbudljivo i stimulativno za vezu.

Ne samo da radite nešto pomalo perverzno, nego i zabranjeno, a svi znamo da je zabranjeno uvijek najslađe. U javnosti se ne morate upustiti u pravi seksualni odnos, već samo diranje po intimnim dijelovima tijela, senzualno maženje i kratko zadovoljavanje može biti dovoljno da rasplamsate vatru koju ćete kasnije gasiti u krevetu, daleko od očiju javnosti.

A kada dođete do kreveta, zašto ne biste isprobali nešto novo? Mi razmišljamo o oralnom seksu! Isprobajte najbolje poze za oralni seks. Vjerujte nam, uživat ćete obostrano!

Dobre stare fore

Dobre stare fore, one koji su skoro već i klišeji, s razlogom su se toliko dugo održale. Da ne pale, već bi odavno ispale s lista seksi igrica.

Na prvom mjestu je seksi donje rublje koje će na najjednostavniji način uzburkati krv vaše druge polovice. Ovdje ne mislimo samo na žensko donje rublje. I muškarci imaju svoje verzije seksi donjeg rublja – neke zanimljive, uske seksi gaće koje će istaknuti njegovu guzu, ili uska bijela majica koja vas podsjeća na onu koju je nosio mladi Marlon Brando može biti njegova verzija seksi rublja koje će uzburkati vaše hormone.

Osim u donje rublje, možete uskočiti u nekakav seksi kostimić pa na jednu večer postati stroga učiteljica, nestašna medicinska sestra ili zločesta policajka, a on neka vam uzvrati pojavljivanjem u mehaničarskom odjelu, prljavog tijela i još prljavijih misli; može se pretvarati da je doktor, vatrogasac ili čistač bazena kojega morate naučiti gdje mu je mjesto.

Sve ovo neka bude samo poticaj za vašu maštu. Važno je samo da s partnerom možete podijeliti svoje želje i da zajedno uživate u odnosu. Nemojte se ograničavati, isprobajte nove ideje u seksu i ponovo pobudite požudu. Jednom kada to postignete, uz malo ambicije, nebo je granica vašeg seksualnog užitka!

Autor: V.B., Foto: OLJ Studio/Shutterstock