Uređivanje za izlazak

lijepe cure

Svaka djevojka i žena se voli dotjerati za izalazak kako bi zasjala u punoj snazi. Ponekad ta priprema za izlazak prođe u najboljem redu, a ponekad baš i ne. Pogledajte na što sve trebate računati i kako se urediti za večernji izlazak i to svega za jedan sat. Čini se nevjerojatno, no moguće je.

Prije nego počnete raditi frizuru i šminkati se, odaberite odjeću koju namjeravate nositi za izlazak. Bitno je da odjeću odaberete prije kako kasnije ne biste došli u mogućnost da si uništite frizuru i skinete odjećom šminku s lica te isto tako da ne uprljate odjeću šminkom.

Provjera odjeće neka bude par sati prije izlazaka kako biste imali dovoljno vremena otići do trgovine ako je došlo do promjene plana.

Odlučite li se za kratku haljinu, a još nisu ljetni mjeseci, podrazumijeva se nošenje hulahopki.

Dođe li do toga da vam se hulahopke poderu, ne očajavajte nego prorez na vrijeme spriječite tako što ćete na rub njega nanijeti prozirni lak za nokte. Bilo bi odlično kada biste taj isti lak stavili u svoju kozmetičku torbicu kako bi uvijek bio uz vas jer je to odličan pribor za snalaženje.

Kada ste odabrali odjeću, vrijeme je i za odabrati cipele koje vam najviše odgovaraju. Prilikom kupovine obratite pozornost na visinu peta ako je riječ o štiklama jer su pete najbitniji dio štikle.

Peta treba biti stabilna i treba držati vašu ravnotežu te istovremeno biti udobna kako vam stopala ne bi zadavala tegobe.

Frizuru napravite prije šminkanja kako se šminka ne bi uklonila vodom te preparatima za stiliziranje.

Frizura za izlazak treba biti lepršava, s puno volumena no trebala bi biti i čvrsta kako bi trajala duže vrijeme.

Nikako ne zaboravite nanijeti i zavšni lak za kosu kako bi frizura opstala.

Na sam kraj dolazi šminkanje. Odaberite šminku prvenstveno prema vašem licu i tenu te zatim prema haljini i ostalim detaljima poput nakita i torbe.

Parfem pred sam izlazak ima odgovarajuću vrijednost te računajte na neki zavodljivi parfem koji će potrajati do dugo u noć.

Autor: A.B., Foto: holbox/Shutterstock