Trikovi protiv podočnjaka

korektor za podočnjake

Ne postoji ništa gore nego kada se ujutro ustanete, a u ogledalu vidite samo osobu s podočnjacima. To je nažalost posljedica ne samo lošeg spavanja nego i drugih faktora poput nezdravih životnih navika. Slijede trikovi protiv tih ružnih podstanara na vašem licu.

Ponekad je zaista teško ukloniti te vrećice ispod očiju, ali zato postoje učinkoviti preparati koji se nalaze u vašem kućanstvu. Ovog puta ne morate posegnuti sve do dućana po skupe preparate, dovoljno je samo da se osvrnete malo po onome što već imate kod kuće.

Jeste li se sjetili pogledati u ormariću ili možda u hladnjaku? Za ljepotu nije zaslužna samo genetika nego i zdrava te uravnotežena prehrana. Životne navike nisu bezazlene, a što ih prije počnete primjenjivati tim brže će doći i rezultati.

U nastavku pogledajte kako najbolje nanijeti korektor da bi sakrili podočnjake.

Postoje namirnice koje su masne i koje utječu na vaš izgled. Zato bi bilo dobro kada bi umjesto kave pili zeleni čaj. Zašto je to važno? Zeleni čaj je bogat antioksidansima koji djeluju protuupalno i tako sprječavaju zadržavanje štetnih tvari u vašem organizmu.

Pokušajte obogatiti svoju prehranu namirnicama kao što je losos. Osim što se radi o pravom specijalitetu, losos je odličan zbog svojih sastojaka koji pomažu povećati elastičnost kože.

Ne zaboravite na vitamin B koji je isto važan za zdravlje kože, a nalazi se u mnogim namirnicama kao što su jaja, orašasti plodovi, mlijeko, avokado i mnogi drugi proizvodi. Podočnjaci se mogu pojaviti i zbog začepljenog nosa, a problem možete riješiti uz pomoć kapi za nos ili spreja.

Sada kada ste napokon počeli konzumirati zdrave namirnice, vrijeme je da se posvetite i metodama koje djeluju izvana. Ponekad je dovoljno posegnuti za korektorom koji će izjednačiti kožu lica i sakriti te ružne vrećice ispod očiju.

Možete pokušati i hladnim maskama za oči koje će smanjiti otečenost. Radi se o terapiji u trajanju od 10 minuta koje će vas ujedno i opustiti. Ne zaboravite posegnuti za ovih nekoliko trikova kako bi bili zadovoljni svojim izgledom.

Autor: S.Š., Foto: Monkey Business Images/Shutterstock