Torbe za ljeto

Žuta torba

S toplijim danima, došlo je vrijeme i za nove ljetne torbe. Brušena koža, šareno platno i nezaobilazna juta, materijali su koji podsjećaju na ljeto, sunce i plažu. Vrijeme je da crnu boju ostavite za neke hladnije dane i svoje svakodnevne potrepštine premjestite u torbe prirodnih nijansi ili pak one šarenih i veselih uzoraka.

Bilo da ostajete u gradu, spremate se za plažu ili neko putovanje, nova torba je uvijek dobrodošla pratnja u svim aktivnostima. Donosimo vam četiri modela za različite prilike koji će zasigurno naći mjesto u vašem ormaru. Prije željno iščekivanog odlaska na more, još uvijek smo prisiljeni ostati u gradskoj gužvi, no to ne znači da ne možemo dašak ljeta unijeti u svakodnevicu na vrućem asfaltu. Osim toga, takve dane najbolje je uveseliti novom torbom.

Ako želite klasični model tote torbe, isprobajte neku svjetliju nijansu. Bucket bag svima je već dobro poznati model, a za ljetne dane izaberite neutralnu smeđu nijansu. Dobar izbor je i model inspiriran klasičnim torbama za plažu u kombinaciji platna i kože.

Ruksaci su ove sezone komad koji rijetko tko ne bi poželio u svom ormaru. Osim što su vrlo praktični i ne opterećuju ramena poput velikih torbi koje smo sve navikle puniti nepotrebnim sitnicama, ove sezone ponuda je raznolika i svatko može naći nešto po svom ukusu. Birajte one cvjetnih uzoraka koji će dodati dozu živosti jednostavnoj odjevnoj kombinaciji ili mornarske za klasični ljetni look. Nećete pogriješiti niti s nekim bucket ruksakom ili pak onim s resicama.

Prošlog ljeta vidjeli smo dosta prozirnih, plastičnih modela koji se ovog ljeta vraćaju u nešto drugačijem obliku koji će se možda svidjeti onima koji su taj trend prošlog ljeta preskočili. Vanjski dio potpuno je proziran, dok je unutrašnjost poput još jedne torbe koja čuva vaše stvari od neželjenih pogleda prolaznika. Ovakva torba bit će jednostavan, a opet zanimljiv dodatak svakodnevnom looku, a poslužit će kako za gradsku šetnju, tako i za plažu.

Kada napokon odete na dugoiščekivani i zasluženi odmor, sa sobom nikako ne smijete zaboraviti ponijeti dobru torbu za plažu. Ona mora biti dovoljno velika da vam u nju stanu sve sitnice kao što su krema za sunčanje, balztorbeam za usta, sunčane naočale, dobra knjiga i po mogućnosti rezervni kupaći. Također trebate paziti na materijal torbe jer sol može oštetiti ili ostaviti ružne tragove na nekim materijalima.

Izaberite klasičnu jutenu ili platnenu torbu šarenog uzorka ili s nekim zanimljivim detaljem. Ako više volite neutralne i jednostavne torbe, birajte dvobojne kombinacije bež i mornarsko plave ili neke pastelne boje.

Izvor: Journal, Foto: jordache/Shutterstock