Pletene torbe, unikatne i zanimljive

pletivo

Danas je torba neizostavan dodatak svake žene, a u novije vrijeme i modno osvještenih muškaraca. Nije toliko važno kakve je boje, veličine ili marke, važno je da odiše karakterom. Mora biti praktična i upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Igre s torbama danas su gotovo bez pravila, možete nositi torbu koja vam se sviđa, samo je morate nositi sa stilom.

Zima je pravo vrijeme da se poigrate pletenim torbama. Pletene torbe uvijek izgledaju novo i svježe. Jednu torbu možete nositi na više načina, bilo da se radi o šetnji gradom, izlasku u kino ili odlasku na koncert. Odaberite za sebe prikladnu torbu, bilo da se radi o maloj clutch torbici, torbi srednje veličine ili nekoj velikoj i vrećastoj.

Većina pletenih torbi su unikati pa stoga i jesu toliko zanimljive. Ako uživate u pletenju ili štrikanju, pokušajte istovremeno odmarati živce i stvarati torbu koja će vas idealno opisivati. Uskoro nam stižu blagdani pa ako ste spretni s iglama možete napraviti orginalne poklone za prijateljice. Samo pažljivo odaberite boju, odlučite se za oblik i krenite na posao. Pletene torbe lako možete kombinirati uz šalove, rukavice ili kape.

Ukoliko imate volje i dovoljno mašte, za početak sve što vam je potrebno je vuna i igle. Danas možete pronaći upute za pletenje na internetu putem raznih video uradaka te razne organizirane kreativne radionice koje se zasigurno odvijaju u vašem gradu. Pozovite prijateljice i uz pletenje se dobro zabavite, nasmijte i ispričajte.

Ujedno, pletenje može biti savršen način da vrijeme provedete sa svojim majkama ili bakama koje će vam istovremeno sigurno dati pokoji dobar savijet. Vjerujemo da ćete osim unikatne torbe biti ponosni i na činjenicu da ste to sami izradili i prilagodili svom ukusu.

Igle u ruke jer pletenje već odavno nije rezervirano samo za bake ili zimske džempere.

Jeste li znali:

Da zvijezde poput Cameron Diaz, Julije Roberts i Jennifer Aniston pletu u slobodno vrijeme?
Da je u SAD-u u posljednje dvije godine interes za pletenje među ljudima od 25 do 35 godina porastao 150%?

Autor: Anja Jakopčević, Foto: Tatiana Trifan