Svečana frizura

svečana frizura1

O tome kakve se frizure nose ovo ljeto možemo uglavnom vidjeti na svim vodećim modnim revijama, bilo domaćim ili međunarodnim gdje se postavljaju trendovi za svaku sezonu, o tome što će se nosti i u čemu ćemo izgledati dobro.

Treba imati na umu kako je poprilično nezahvalno generalizirati svečane frizure koje su “in” za ovu godinu, jer radi se o tome da nismo svi isti i da ne stoji svakome sve. Stoga je dobro pogledati najnoviju ponudu i uzeti najbolje što se nudi.

Vjerojatno najveća nedoumica ostaje za buduće mladenke koje nisu sigurne trebale bi se povoditi za najnovijim trendovima, ili jednostavno slušati sebe i odlučiti koju će frizuru složiti za najvažniji dan u životu. Gledavši modne revije koje su se održale ove godine i slušajući vodeće frizere, shvatili smo da se ove godine priča samo o brazilskom načinu feniranja, odnosno keratinskom ravnanju kose, što je izazvalo veliko zanimanje javnosti.

Naime radi se o tome da ako se odlučite na brazilsko feniranje, možete imati frizuru skoro svaki dan, jer vam daje savršeni dojam volumena što je najbolje za one žene koje inače nemaju bujnu kosu i kojima to nedostaje. Dakle što se tiče svečanih frizura možete ih imati svaki dan, odnosno izgledat ćete kao da ste dotjerani za neko fino druženje u elitnom restoranu.

Pogledavši malo bolje revije, primjetili smo kako se ove godine nosi frčkava ili polufrčkava kosa, što znači da ste se recimo odlučili da vam jedan dio ostane ravan, a drugi nakovrčan, s tim da morate imati na umu da to mora odgovarati vašem licu, inače nema smisla. Osim frčkave kose nose se frizure s naglašenim volumenom kao što smo rekli na samom početku.

Za svečanu frizuru moramo dobro razmisliti što želimo i to isprobati na svom licu kako bi se uvjerili da se radi o savršenoj frizuru za nas, a pritom je bitno spomenuti kako se u svemu tome moramo osjećati ugodno, što znači da nam ništa ne vrijedi savršena svečana frizura ako to nismo mi.

Za najnovije trendove savjetujemo vam da se informirate preko interneta i drugih medija i pritom pripazite da se ne odlučite na nešto, a da vam to zapravo ne stoji. Dokazano je da ako se osjećate ugodno, ono što nosite još će više sjajiti jer ste to zapravo vi.

Donosimo vam twist rope pletenicu koju možete napraviti sami kod kuće. Za izradu twist rope pletenice potrebna vam je jedna gumica i češalj. Ona se može raditi u stranu ili u konjski rep, a pokazat ćemo kako se radi u stranu.

Autor: S.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock