Što žene gledaju na muškarcu – iskustva iz ženskih usta

Muškarac sa golim torzom, Foto: Zai Aragon/Shutterstock.com

I dok mnoga provedena istraživanja naglašavaju da muškarce najviše privlače prirodne žene, s jako malo šminke i naglašenim oblinama, mnogi muškarci se pitaju što je ženama privlačno na njima. Većina ih smatra da je ženama neodoljivo vidjeti lijepo oblikovane mišiće, a neki smatraju da im je važna i veličina penisa. U nastavku donosimo što je ustvari ženama uzbudljivo na muškarcima. Riječ je o stvarima za koje muškarci možda nikada ne bi pomislili i koje bi im se mogle činiti nebitnima.

Što je ženama privlačno na muškarcu

Žene vole promatrati muškarca kako pomaže starijoj ženi nositi vrećice ili prijeći cestu, a posebno su oduševljene prizorom kako pomaže svojoj majci. Ove prizore smatraju emotivnima te za njih to znači da se radi o pravom džentlmenu.

Ženama je neodoljivo gledati muškarca koji obavlja neke fizičke poslove. A ako mu se vide i tetive na rukama, za njih je to jako privlačno.

Muškarac koji ženi pomogne podići teški predmet, popraviti nešto ili otvoriti, za ženu ne znači da joj pomaže jer je preslaba, već govori da se radi o muškarcu koji će se za nju brinuti jer je muževan i jak.

Jedna žena je priznala da joj je prijatelj postao privlačan nakon što je zubima rastrgao vrećicu čaja koju nije mogao otvoriti jer je jednom rukom držao laptop.

Žene vole kada se muškarcima ističu mišići na rukama ili kada im se nazire isklesani trbuh ispod majice. Ovome ne može odoljeti niti jedna žena!

Gledati kako muškarac mazi mačku ili psa, posebno ako se radi o njezinim kućnim ljubimcima, bacit će svaku ženu u trans!

Žene uzbuđuje gledati kako muškarac nešto izrađuje neki skulpturu ili primjerice namještaj. Činjenica da tako dobro može iskoristiti svoje ruke, jako im je privlačna.

Ako sjedi i postane mu vruće pa želi skinuti svoju vestu, a pritom mu se podigne i majica ispod veste i otkrije leđa i trbuh.

Nema ništa privlačnije od muškarca koji zna zamijeniti gumu na autu.

Iako mnogi muškarci smatraju da ženu prvo privuče izgled, većina žena će se složiti da to nije točno. Muškarac mora imati “ono nešto”, a najvažnije mora imati smisla za humor. Izgled je prolazan, a žene smatraju da su ipak najvažniji karakter i kemija.

Autor: M.L., Foto: Zai Aragon/Shutterstock