Kada muškarac misli ozbiljno

kada muškarac misli ozbiljno

Misli li on ozbiljno s vama ili ste mu tek usputna avantura, jedna od mnogih? To je pitanje koje muči gotovo sve cure u prvim mjesecima veze. Mnoge žene iz toga razloga žele znati kada muškarac misli ozbiljno ili se radi samo o površnoj vezi.

Dobar je prema vama, zabavno vam je zajedno, sve ide baš onako kako treba, ali žene ne bi bile žene da ne razmišljaju o svim mogućim scenarijima u budućnosti koje izazivaju i strah od toga da će se cijela ta nova veza raspasti kao kula od karata. Pogotovo ako iza sebe imaju neku propalu vezu, ljubavno razočaranje, strah nije neosnovan.

Najgore što možete napraviti je da svom novom partneru stalno postavljate pitanja o karakteru vaše veze i zajedničkim planovima za budućnost. Na taj način samo ćete izazvati suprotan efekt od željenoga jer će vas početi doživljavati kao obvezu, a to nikako nije dobro. Tko voli kad mu se nešto nametne!?

Ipak, dvije stvari će ga odati, a vas mogu smiriti jer govore o tome da s vama misli itekako ozbiljno, a to su način na koji vas predstavlja, zaštitnički odnos i želja da skrbi o vama.

Predstavljanje

Kada ste u društvu njegovih prijatelja, sretnete nekoga njegovoga poznanika ili vas je već doveo u krug obitelji, obratite pozornost kako će vas predstaviti. Ako vas predstavi kao svoju djevojku, partnericu ili bilo koji drugi način koji odaje da ste njegova djevojka, onda je to znak da želi svima reći da ste vi zajedno, da ste “njegova” i na taj način vas deklarirati.

Ako vas samo nonšalantno predstavi imenom, a još ako pritom vidite znakove zbunjenosti ili nelagode na njegovom licu, onda baš i nije siguran što bi s vama.

Zaštitnički odnos

Ne mora se ponašati kao vaš zaštitnik, ali muškarcu je urođeno da štiti ženu. Još otkad je bio dijete učili su ga da pazi na sestru, mamu, mlađeg brata. On štiti ono što mu znači, a ako štiti vas, želi vam pomoći kad imate neugodno iskustvo s nametljivim susjedom, kad vam se netko obrati krivim tonom. Sve su to znakovi da mu je stalo.

Muškarac je odgojen da skrbi i u materijalnom smislu o svojoj obitelji, pa tako ako vas doživljava kao dio svojeg života, onda će se truditi pokazati vam da može brinuti o vama, pridonositi vašoj maloj zajednici.

Muškarcu je jako važno da je materijalno sebe osigurao, jer mu to donosi potrebno samopouzdanje. Ako to želi dijeliti s vama, znači da ste mu itekako bitni.

Autor: Tajana, Foto: wavebreakmedia/Shutterstock