Čega se žene boje nakon prvog spoja – savjeti i iskustva

Par na prvom spoju, Foto: Ammentorp-Photography/Shutterstock

Za mnoge žene, prvi spoj je jedan od najstresnijih događaja. Miješaju im se osjećaji uzbuđenja, straha i euforije, a prevladava pitanje – “Kako ostaviti dobar dojam na spoju?”. Pripreme za spoj često traju i do nekoliko dana, a sve s ciljem da se svide budućem partneru. U nastavku doznajte čega se žene najviše boje nakon prvog spoja te koja pitanja im se najviše motaju po glavi.

Što ako ne nazove nakon prvog spoja

Većina žena će se složiti da je muškarac taj koji se mora prvi javiti nakon prvog izlaska. Postoje i one samouvjerenije koje će stvar preuzeti u svoje ruke i prve se javiti, što je često muškarcima i jako uzbudljivo, no većina će čekati jedan dan, dva dana i tri dana. Treći dan je krajnja granica i ako se muškarac do tada ne javi, neće se javiti uopće. Nemojte čekati više od tri dana. Ako se nije javio do tada, krenite dalje i dajte priliku nekom drugom.

Želi me samo odvući u krevet

Već nakon prvog spoja oboje ste osjetili navalu strasti. Iskre su frcale na sve strane i bilo je pitanje kada će jedno od vas učiniti i korak dalje. No, neke žene se bore razmišljanjem što ako jedino od nje želite seks. Iako muškarci nemaju ništa protiv seksa nakon prvog spoja, žene su ipak sklonije reći – ne. Ako je došlo do seksa, žena će očekivati da joj tu istu večer pošaljete poruku te da je nazovete sljedeći dan i pozovete u kino, u šetnju ili na večeru, bez ponovnog iniciranja seksa. Tako će znati da izlazite s njom kako biste ostvarili ozbiljniji odnos i moguću vezu.

Što ako izlazi u isto vrijeme i s drugim ženama

Ako vam tijekom izlaska neprestano zvoni mobitel i dobivate mnogobrojne poruke na koje se smješkate, žena će se s pravom zapitati postoji li još netko u vašem životu. Možda ste dobili poruku od pripitog prijatelja, ali ona to neće znati. Zbog toga, radije ostavite mobitel u džepu, utišajte ga i posvetite se samo njoj. Uostalom, nepristojno je slati poruke dok sjedite s nekim u društvu, a posebice s osobom koju tek upoznajete. Naš prijedlog je da odmah razjasnite situaciju i kažete da se s nikim ne viđate.

Što ako sam previše pričala

Mnoge djevojke puno pričaju kada su nervozne jer se boje tišine. Ako smatrate da je djevojka s kojom ste izašli puno pričala, ali zapravo je jako draga i simpatična, pokušajte sagledati i drugu stranu. Možda ste vi tip osobe koja na priča i ne postavlja pitanja pa je ona pokušala izvući izlazak. Dajte joj priliku, a sljedeći put ispričajte i pokoju vašu avanturu, putovanje ili dogodovštinu. Sigurno neće imati ništa protiv, a i tako će saznati nešto više o vama.

Ako ste i vi među djevojkama koje se boje što nakon prvog spoja, predlažemo da se opustite i budete prirodni. Nemojte glumiti ono što niste samo da biste udovoljili partneru. Ako mu se ne sviđate ovakvi kakvi jeste i bolje da ne dođe do nečeg ozbiljnijeg. Dajte priliku nekom drugom tko će znati cijeniti ono što možete pružiti.

Autor: M.L., Foto: Ammentorp-Photography/Shutterstock