Što žene najviše privlači kod muškaraca

ljubavni par

Znate li što žene najviše privlači kod muškaraca? Svaka žena voli nešto određeno na muškarcu, ali u globalu sve vole isto. Najčešće što žene preferiraju na muškarcima je pozitivan stav i držanje do sebe, a ima i nekih pojedinosti koje vam donosimo u nastavku.

Što žene vole kod muškaraca

Dok neke vole miris muškog parfema, druge žene najviše privlači kod muškaraca njihov miris. Prsa su dio tijela koji žene kod muškaraca obožavaju. Neke vole dlakava prsa, a neke vole glatka prsa, najbolje je pitati svoju ženu što se njoj najviše sviđa.

Kosa

Žena koja voli svog muškarca voli i njegovu kosu kakva god ona bila, a kosa je i zaštitni znak svakog muškarca. Bitno je samo da bude njegovana i uredna.

Žene vole lijepe usne i lijepi osmijeh kod muškarca. Svaki muškarac koji drži do svoje oralne higijene ne mora brinuti da se neće svidjeti ženi, jer je oralna higijena jedna od najbitnijih stvari kod privlačnosti. Može muškarac biti najljepši na svijetu, ali ako ima neugodan zadah iz usta teško da će privlačiti žene.

Strast

Koja žena ne voli strast, takve stvarno nema. Svaka se žena želi osjetiti voljeno i nakon dugih godina veze, a strast je ono što će začiniti svaku vezu i na kojoj treba s vremena na vrijeme malo poraditi.

Darežljivi muškarci su ono što žene vole, a ako ćete imalo škrtariti možete biti sigurni da će žena otići jer je škrtost nešto što najviše ne podnosi.

Veza

Veza između muškarca i žene mora biti na prvom mjestu svakom muškarcu ako želi imati dobar odnos sa svojom ženom. Žena očekuje da ju muškarac uključuje u svoje dnevne aktivnosti i da joj pokaže da je za njega bitna i da mu je na prvom mjestu.

Oči su ogledalo duše zbog čega žene obožavaju muške oči i duga gledanja u njih. Većina žena misli da njihovi muškarci imaju seksi oči, pa se nemojte čuditi ako ju primijetite kako bez treptaja gleda u njih.

Smisao za humor

Smisao za humor je vrlo važan ako muškarac želi da se žena osjeća dobro u njegovoj prisutnosti. Smisao za humor će osvojiti svaku ženu, samo je važno ne pretjerivati jer u suprotnom muškarci postaju naporni ženama.

Slušajte ženu cijelim svojim bićem, ako ju slušate u potpunosti ona će vam se prepustiti bez obzira na vaše nedostatke. Žene vole muškarce koji ih slušaju i obraćaju pažnju na njih.

Što muškarci vole na ženama

Kako žene imaju omiljeni tip muškarca kojem ne mogu odoljeti, tako i muškarci traže određene osobine kod žena koje će ih svaki put oduševiti.

Suosjećanje

Većina muškaraca kod žena traži suosjećanje ili empatiju i da uz sebe imaju osobu koja može razumjeti ono što trenutno osjećaju. Žele uz sebe partnericu koja će ih uvijek poslušati kada im je teško bez obzira koliko trenutno ti problemi izgledali beznačajno.

Originalnost

Koliko god bili uvjereni kako muškarci traže savršenu ženu, činjenica je da većina traži osobu koja će se predstaviti u pravom svjetlu sa svim svojim vrlinama i naravno manama. Gluma će možda biti važna na početku, ali s vremenom želite znati s kim ste u vezi i je li to osoba koju ste tražili.

Dosljednost

Važno je imati svoj stav i biti dosljedan u svemu što radite, jer tako pokazujete kako imati samopouzdanje i svoje mišljenje i ne očekujete da vam uvijek sve drugi riješe.

Iskrenost

Koliko je god ponekad teško biti iskren jer se bojite kako ćete naljutiti partnera, pokazalo se da muškarci cijene iskrenost i to što ste pokazali hrabrost u određenom trenutku te rekli što zaista mislite.

Podrška

Svakome od nas treba potvrda da je ono što radimo dobro i korisno, a najviše od životnog partnera. Koliko se god muškarci doimali samostalni i snažni, njima je isto tako važno da znaju kako vjerujete u njih.

Skromnost

Bez obzira kako treba pokazati koliko vjerujete u sebe i svoje sposobnosti, ponekad možete dati do znanja kako vam materijalne stvari nisu na prvom mjestu, nego osjećaji koje dobivate od partnera kao i obrnuto.

Znate li koja su pravila za sretnu vezu? Važno je pronaći osobu uz koje ćete biti ono što jeste, bez glume i na koju se uvijek možete osloniti. Kada imate osjećaj da ste pronašli osobu koja vam može biti dobar prijatelj, ali i ljubavnik, to znači da uz sebe imate partnera s kojim bi mogli biti sretni.

Autor: A.Z., Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock