Olovke za oči

olovke za oči
Olovke za oči, Foto: sar_38/Shutterstock

Prilikom šminkanja treba voditi računa o tome da istaknete sve svoje prednosti, a sakrijete mane ako ih naravno ima. Naravno da je problem ako se ne znate pravilno našminkati, no tu su uvijek stručnjaci, odnosno profesionalni vizažisti koji vam mogu dati par korisnih savjeta.

Prije nego što se upustite u cijeli proces šminkanja trebate imati sve potrebno kako bi dobili željeni rezultat. Dakle potrebni su vam prije svega puder i rumenilo, zatim maskara, sjenilo za oči, olovka za oči, tuš za sve one koji ga vole stavljati. Također trebate nabaviti olovku za usne, ruž za usne i naravno korektor kako bi ispravili manje detalje koji bi se mogli vidjeti.

Olovke za oči poput drugih stvari nisu potrebne, ali poznato je kako uz pomoć njih najbolje možete postići mistični i prije svega zavodnički izgled svojih očiju. Dobit ćete efekt mistične osobe koja oko sebe odašilje određenu misteriju.

Pogledajte kako pravilno nanijeti olovku za oči.

Olovke za oči su prije svega zahvalne, jer jako brzo možete postići željeni efekt. Tako ako kojim slučajem želite dobiti smokey eyes efekt slobodno uzmite olovku i nanesite malo deblju liniju uz sam rub oka nakon čega je potrebno malo razmazati rukama i to laganim potezima. Pazite da ne bude premasna, a i isto tako ne smije biti presuha.

Na samom tržištu postoje različiti modeli olovaka kao što su one koje se moraju šiljiti, vodootporne, dugotrajne i one koje se ne trebaju šiljiti. Postoje olovke s temeljnim bojama, postoje one koje se presijavaju. Dakle izbora je jako puno, a na vama je da se odlučite.

Najbolje od svega što imate zaista veliku slobodu poigrati se malo s bojama i to sve u svrhu postizanja željenog izgleda, bilo za posao, ili možda neku svečaniju priliku.

Autor: S.Š., Foto: sar_38/Shutterstock