Odabir boje ruža za usne

crveni ruž na usnama

Kao što i stil odijevanja govori mnogo o osobi, tako i način šminkanja može puno reći o karakteru. No, jeste li znali da vas i vaša omiljena boja ruža, koju najčešće koristite može okarakterizirati. Koje su karakteristike određene boje ruža, donosimo u nastavku.

Roza nijansa ruža je najčešća među ženama na visokim pozicijama. Istraživanja su pokazala da žene koje rade na visokim pozicijama najčešće nose roze nijanse ruževa na usnama. Roza nijansa ruža otkriva otvorenu i druželjubivu osobu, koja je vrlo uspješna u poslu s kojim se bavi. Muškarci vole rozi ruž na usnama žena, a o takvim ženama misle da su osjećajne i romantične. Ako slučajno ne znate koju boju ruža odabrati za neki bitan događaj, ne morate puno razmišljati nego nabacite rozi ruž i osmijeh.

Ruž u boji kože ili breskve odaje neutralnost i klasiku. Osobe koje najviše vole nositi na usnama ruž u boji kože, su otvorene i pristupačne. Takve osobe vole klasiku te druženja s prijateljima i obitelji. Neutralan ruž na usnama je odličan izbor kako za dnevni make up tako i za večernji. Ako ne stavljate nikakvu boju na usne, ne znači da nećete biti senzualni, samo ćete istaknuti neke druge stvari na svome tijelu.

Crveni ruž za usne pristaje svakoj ženi, a proizvodi se u milijun nijansi. Ako ga do sada još niste nosile, sada je definitivno krajnje vrijeme. Crveni ruž za usne najčešće nose žene koje vole akciju i izlaske te ne vole statičnost i dosadu. Sa ženama koje nose crveni ruž na usnama vam nikada neće biti dosadno, a ako bi i vi htjeli staviti crvenu nijansu na usne, ali se ne usudite, ne brinite jer svakom tenu pristaje crveni ruž, samo ga treba znati nositi.

Ljubičasta boja ruža djeluje samouvjereno, no žene koje ga nose su najčešće vrlo nježne i romantične, te nisu stvorene za lude izlaske. Ljubičasta boja nije toliko često vidljiva na usnama, a ako je odaberete za večernji izlazak, imajte na umu da ćete je često morati popravljati.

Autor: A.Z., Foto: Matilda Inozemceva/Shutterstock