Njega lica protiv bora

Bioeffect krema

S godinama naša koža prirodno stari. A ako tom procesu dodamo i poneke vanjske faktore koji utječu na pojavu bora, kao što su sunce, stres ili nedovoljno sna, naša koža će i prije vremena izgledati staro, sivo i naborano. Vrijeme je da joj posvetite punu pažnju kako bi što dulje zadržala svježinu, čvrstoću, elastičnost i mladenački izgled. Nahranite vašu kožu Bioeffect prirodnom kozmetikom protiv starenja kože.

Kako koža stari, količina faktora rasta se smanjuje pa koža izgleda sve lošije, smanjuje se elastin i kolagen i bore na licu su sve učestalije. No, ne brinite, sada možete na sasvim prirodan način vašoj koži podariti toliko željene stanice rasta. Znanstvenici iz Bioeffect kozmetike razvili su inovativne preparate za njegu kože čija se tajna nalazi u faktorima rasta koji se i prirodno nalaze u našoj koži. Faktori rasta poput EGF nalaze se u svim proizvodima Bioeffect kozmetike.

Proizvodi koji u sebi sadrže faktor rasta EFG na brz i učinkovit način koži će podariti mladenački sjaj, koža će se u kratkom roku sasvim obnoviti, bit će mekana, nahranjena i čvrsta, a bore će u potpunosti nestati s vašeg lica.

Za sve to najzaslužnija je biljka ječma. Stručnjaci iz islandske Bioeffect kozmetike po prvi puta uspjeli su ljudski protein nadomjestiti iz biljke te su iz tog razloga i nagrađeni Nobelovom nagradom jer su u svijetu jedinstveni.

Nahranite vašu kožu dnevnom kremom BIOEFFECT DAYTIME koja je pogodna za sve tipove kože. Izaberite onu za normalnu kožu ili ako je vaša koža suha tu je BIOEFFECT®DAYTIME koja je posebice orijentirana prema onima koji imaju vrlo suhu kožu lica.

Ova prirodna krema sastoji se od staničnih aktivatora EGF koji koži daju vlažnost, vraćaju joj sjaj i otklanjaju bore. Koža je svakim danom sve čvršća i elastičnija, a nakon samo 30 dana korištenja primijetit ćete potpuno novu kožu lica. Krema se vrlo dobro upija i već nakon 5 minuta od nanošenja možete nanijeti puder ili kremu u boji.

Bioeffect dnevna krema veliki je borac za zdravlje i ljepotu kože. Bitno je spomenuti da niti jedan proizvod, pa tako ni dnevna krema, ne sadrži parabene, boje, mirise ili konzervanse, ne može izazvati alergije te su svi sastojci dobiveni iz biljaka i nisu testirani na životinjama.

Ječam koji je glavi sastojak kreme, a iz kojeg se proizvodi EFG faktor, raste u staklenicima na Islandu, a za njegov rast se koristi izvorska voda i geotermalna obnovljiva energija.

Isprobajte što prije Bioeffect kozmetiku i nahranite svoju kožu onim što joj uistinu treba. Björk, Marie Coutlard i Uma Thurman samo su neke od zvijezda koje ljepotu svoje kože mogu zahvaliti marki Bioeffect. Od danas to možete biti i vi.

Saznajte više o Bioeffect kozmetici na bioeffect.com.hr