Make up proizvodi bez kojih ne možete

make up proizvodi

Postoje make up proizvodi koji se smatraju sastavnim dijelom svake kozmetičke torbice. To su oni proizvodi koje bi svaka žena trebala imati, a ponekad na njih zaboravi. Maskara, sjajilo za usne, ruž, puder… Sve je to šminka koja nam pomaže sakriti mane i istaknuti prednosti.

Radi se o šminki uz koju se osjećate ljepše i poželjnije, a s kojom za samo nekoliko minuta postižete transformacije iz jednog u drugi izgled. Za kratko vrijeme postajete dama s crvenog tepiha ili jedna od diva koje svakodnevno gledate na televiziji.

Znate li koji su to make up proizvodi bez kojih ne možete? Jeste li došli do saznanja što vam je to još potrebno i što ponekad volite zaboravljati? Što mislite o bazi za sjenilo i bazi za lice? Važno je da se make up održi tijekom cijelog dana, a zato je važna baza ili primer. Bez toga nećete moći postići izgled kakav ste željeli.

Nažalost kada se našminkate ujutro to ne znači da ćete takav izgled imati sve dok se ne vratite kući, jer vam nitko ne garantira da će se šminka zadržati. Zato je važno da poradite na osnovama bez kojih ne bi bilo dobro uopće započinjati.

Korektor je dio svake torbice i to nije nepoznanica, ali make up proizvod bez kojeg ne možete i koji vam pomaže da savršeno sakrijete ne samo podočnjake nego i druge nedostatke je četkica za korektor. Zahvaljujući četkici uspjet ćete precizno nanijeti korektor i prikriti sva teško dostupna mjesta.

Tekući puder možete nanijeti na nekoliko načina, a među najučestalijima je spužvica. Jeste li čuli za kist? Radi se o još jednom proizvodu koji je postao neizbježan, a to je kist za tekući puder.

Ako želite da se puder savršeno stopi s vašom bojom kože, onda ćete posegnuti za kistom koji će vam omogućiti nanošenje bez puno razmazivanja. Ne zaboravite uz sebe uvijek imati šminku s kojom ćete izgledati ljepše.

Autor: S.Š., Foto: Africa Studio/Shutterstock