Kako prići muškarcu

zavođenje muškarca

Dan kao i svaki drugi, sve dok se nije pojavio on. Ne želite da ostane samo u vašem prolazu nego želite nešto više, barem se upoznati s njime. Ali kako priči muškarcu, a da to izgleda otmjeno, te nimalo napadno? Pa i to je moguće! U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako svoj prvi korak možete učiniti otmjenim te kako skupiti hrabrosti za njega.

Budite hrabre i probijte led! Ne morate se bojati da ćete ispasti smiješno jer svaki muškarac voli ženu koja poduzme prvi korak i koja njemu skine taj teret s leđa. Priđite mu i počnite razgovarati, samo tako. Pričajte o bilo čemu, ne ustručavajte se, bitno je samo da pokrenete konverzaciju.

Savjet za svaku ženu je da uvijek bude društvena. Što ćete više biti društveni i pristupačni prema ljudima koji vas okružuju, to će vam ljudi više voljeti prilaziti i biti u vašem društvu. Društvenost ima visoku cijenu, a tko god je društven ima veće šanse da će upoznati onog pravog.

Ako ste muškarca iz snova ugledali u redu za blagajnu, ništa zato, i tamo možete započeti razgovor! Neka vam nešto ispadne, ili počnite komentirati neki časopis ili neki artikl na polici. Jednostavno samo započnite neobvezan razgovor, a ako ćete mu se svidjeti, neće ostati samo na tom razgovoru.

Ono s čime sigurno nećete pogriješiti je osmijeh. Uvijek imajte osmijeh na licu i ljudima ćete biti pristupačniji. Kada muškarac vidi da se smiješite, odmah će se osjećati kao da su vrata otvorena, a ako mu još uputite i direktan pogled u oči, to je to.

Obvezno se koncentrirajte na svoje ponašanje te obratite pažnju na svoje okruženje. Mnoge žene nisu ni svjesne svog ponašanja, jer misle da se ponašaju na jedan način, dok to zapravo puno drugačije prezentiraju. Stanite na loptu i postanite svjesni sebe, to će vam otvoriti mnoga vrata, ne samo put do željenog muškarca.

Autor: A.Z., Foto: auremar/Shutterstock