Kratki trikovi i savjeti za sexy i zavodljiv izgled

fatalna-zena

Postoje ljudi koji jednostavno odišu seksualnom energijom, a žene koje spadaju u takvu kategoriju bez obzira što napravile, izgledaju poprilično fatalno. Ipak je puno više onih koji ne ulaze u tu kategoriju, no rješenje postoji. Želite li dobiti neodoljiv osjećaj senzualnosti postoje savjeti koji vam mogu pomoći da na vidjelo izvučete svoju seksualnu energiju.

Prirodan izgled je sexy izgled – u novije vrijeme sve se više nalaže izgled koji naglasak stavlja na prozračnu i ružičastu kožu s dugim trepavicama i usnama s malo ruža.

Lijepa i ujutro – nije nepoznanica kako žene uvijek najviše vode računa o tome kako će izgledati od ranog jutra, jer se ne žele buditi ružne pored svog dragog. Tu se prije svega savjetuju mali trikovi pomoću kojih ćete postići svjež izgled svoje kože.

Baršunasta koža – želite li baršunastu kožu, bilo bi dobro posegnuti za šminkom koju će koža jako brzo upiti. Preporuča se svjetliji puder, s tim da ga nećete stavljati na cijelo lice nego samo na jagodice.

Zavedite ga pogledom – želite li postići tajnoviti izgled, možete to učiniti šminkom u smeđim tonovima iz razloga što će tako djelovati puno prirodnije. Uvijet svoje trepavice i stavite malo crnog tuša za oči.

Sexy usne – želite li nakon što vas dragi poljubi zadržati sjajne usne, možete tako što ćete iskoristiti zlatno sjenilo koje ćete staviti na sredinu gornje usne. Tako postižete efekt sjaja samo bez viška msnoće.

Puder na dekolteu – ako želite malo naglasiti svoje grudi stavite malo pudera na dekolte. To će zasigurno zaluditi svakog muškarca.

Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock