Kako ga zavesti plesom

djevojka-plese

Scene zavodljivog plesa koje zgodne i seksipilne dame izvode za svoje muškarce pripremajući ih tako za noćna intimna druženja dosada ste gledali samo na velikim filmskim platnima, često s divljenjem, ali i potajnim maštanjima o tome da i vi pokušate to isto. Muškarci vole žene, to je nepobitno, ali žene koje svojim atributima zanjišu oko njih bacaju ih na koljena.

Zato, bez ustručavanja i uz malo truda i vi možete svog dragog baciti na koljena, a evo i kako:

1. Pripremite svoju spavaću sobu svim neophodnim rekvizitima poput jastučića i svilenih prekrivača, iznad kreveta otkačite baldahine, a na svaki centimetar slobodnog prostora postavite mirisne svijeće, jer drugo svjetlo vam u ovom slučaju neće trebati. Za potpuniji ugođaj nekoliko gutljaja alkohola neće biti na odmet, zato pripremite ohlađeno vino ili šampanjac.

2. Smjestite svog dragog na krevet i vaša zavodnička igra može početi. U visokim potpeticama i seksi odjeći prilazite mu lagano korakom poput gazelinog, te hodom vizualizirajte broj 8. Grudi van, stomak unutra, glava gore! Budite samouvjerene i pomalo drske, jer sve je u stavu!

3. Igrajte se – šalovi su rekvizit svake moderne žene, a u ovom slučaju su vaš glavni falusni predmet. Zavodljivo ga provlačite kroz ruke, zatim preko ramena s jedne strane na drugu. Šalovi su sjajan oslonac za zavođenje, stavite ga partneru preko očiju, a zatim oko vrata kako biste ga privukli bliže, ali držite distancu jer će to dodatno probuditi njegov libido.

3. Nakon što uz zavodljive plesne korake i erotično dodirivanje svog tijela skinete komad po komad odjeće, na red dolaze čarape. To morate činiti nježno, ali u isto vrijeme i strastveno. Okrenite se prema svom partneru, uspostavljajući kontakt očima i stavite jednu nogu na stolicu.

Prvo odvežite podvezicu, zatim odmotajte čarape tako da vam klize niz noge, koristeći obje ruke, jednu sa svake strane noge. Neka to bude polagano i lijepo. Kada ste skinuli čarapu sa stopala, ogrnite mu je oko vrata, dotaknuvši ga lagano po nosu kako bi osjetio miris vaše kože koji je ostao na čarapama.

4. Vi ste za njega poput poklona, zato se tako i ponašajte. Već ste došli do grudnjaka i njega se rješavajte polako, što duže, to bolje. Pogledajte ga i okrenite mu se leđima. Sa pogledom preko ramena održavajte kontakt očima i polako otkopčajte grudnjak, ali ga zadržite na grudima.

Okrenite mu se opet licem i dok držite jednu ruku preko prsa, pridržavajući grudnjak da i dalje stoji na mjestu, koristite drugu ruku kako biste njome ispod provukli grudnjak, nježno i polako. Zatim počnite micati ruku sa grudi, ali milujte ih prstima, igrajte se s njima i dodirujte ih.

5. Tu je i zadnji komad odjeće, gaćica. Cijela bit ovakvog plesa leži baš u tome, zato stanite na prste i stavite jednu nogu ispred druge. Stavite svoje ruke na bokove i to potpuno unutar gornjeg dijela gaćica kako biste ih mogli podići i skinuti.

Dajte svom dečku pogled sprijeda, zatim klizite rukama i gaćicama niz svoje tijelo, održavajući ih podignutim od tijela. Kako vam se spuštaju ruke, tako ih gornji dio tijela mora slijediti, a da ne savijate noge u koljenima. Kada gaćice dođu do koljena, pustite ih neka padnu do stopala i onda ih lagano izvucite jednu po jednu.

6. Za kraj, paradirajte oko njega, dodirujući ga golim tijelom, sve dok njegov, ali i vaš prekidač izdržljivosti ne iskoči, a dalje se snalazite same!

Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock