Gdje upoznati dečka

muškarac i žena u parku

Soliranje vam je već dosadilo i htjeli biste upoznati nekog zanimljivog dečka s kojim biste možda mogli ostvariti vezu te sebi i njemu uljepšati ove zimske dane. No, problem je što nigdje da naletite na zanimljivu osobu koja bi vam se svidjela, koliko god to željeli!

Pročitajte par prijedloga gdje se skrivaju zgodni dečki:

1. Utakmica

Većina muškaraca voli sport i sigurno neće propustiti priliku da posjete utakmicu rukometa, košarke, a u ovim hladnim danima popularan je i hokej.

Tijekom utakmice ne očekujte da će po tribinama tražiti potencijalne cure već će mu pogled biti usmjeren strogo na utakmicu, ali zato vi možete škicati situaciju. Nakon utakmice ili u poluvremenu je vrijeme za akciju. Uvijek možete pitati gdje je wc ili je li u blizini dvorane u kojoj se održala utakmica ima kakva pekara ili kafić. Ukoliko imate sreće, ponudit će vam se da vam sam osobno pokaže.

2. Park

Šetajte parkom bez da buljite u vaš mobitel. Iznenadit ćete se koliko zgodnih muškaraca ondje ima. Ukoliko imate kućnog ljubimca ili još bolje, ako ga on ima, eto izlike da mu pristupite i priupitate nešto o njegovom ljubimcu. Vlasniku odmah poraste interes za osobu koja se zanima za njegovog ljubimca.

3. Lokalni kafić

Ljudi uglavnom piju kave i nalaze se s prijateljima u kvartu na istim mjestima. Stoga, kvartovske ekipe ćete lako locirati. A kad učestalo viđate određene ljude, vjerojatnije je da ćete se međusobno primijetiti te da će se nakon nekog vremena i javiti simpatije, te početi komunicirati.

4. Teretana

U teretani su većinom mladi, slobodni dečki. Osim što već znate s obzirom da je u teretani na treningu da vodi zdrav život i brine o svom tijelu, možete ga slobodno priupitati za neki savjet. Teško da će vam svaki imalo kulturan momak odbiti pomoći.

Postoji još niz mjesta gdje možete upoznati svoju ljubav, a da ni ne sanjate da će to biti baš na tom mjestu. Život je zaista pun slučajnosti pa budite spremni na Amorovu strelicu čim izađete iz svoja 4 zida.

Autor: Tajana, Foto: Lucky Business/Shutterstock