Tajne muškaraca

zamišljeni muškarac

Svaki muškarac ima poneku svoju tajnu, a neke se javljaju kod svakog muškarca. Da bi ih bolje razumjeli i znali zašto se ponekad tako ponašaju u nastavku vam donosimo nekoliko tajni muškaraca, uz koje će vam sve biti jasnije.

Muškarci se vrlo često ispričavaju, a da zapravo ne znaju pravi razlog svoje krivice i isprike. To je tako jer oni ne znaju što se sve krije u ženskim glavama, a sve stvari vide drukčije od žena. Tako i razlozi ljutnje žene za njih znaju biti nepoznanica, a kako bi izbjegli veliku svađu, oni se radije ispričavaju mada ni ne znaju točan razlog.

Kada muškarci postanu šutljivi znači da ih nešto muči. Ili su nervozni ili imaju neki problem. Muškarci su različiti od žena te ne vole pričati o svojim problemima. Kada ih nešto muči, oni to radije drže u sebi. Kako bi im pomogli, radije ih pustite u njihovoj tišini, a kada se vrate među “žive”, ponudite im pomoć i razgovor.

U genima svakog muškarca je osvojiti svoju ženu i učiniti je sretnom. Pa tako većina stvari koje muškarci rade su isključivo zato da se sviđaju svojim ženama i da ih usreće. Ako mislite da za nekim radnjama nema potrebe, recite to svom muškarcu.

Muškarci nemaju pojma što žene točno žele te što vole i o čemu razmišljaju. Kako bi im olakšali svakodnevni život s vama, vi ćete im to morati reći. Najbolje je da ih uputite u svoje ljubavi, kako bi ih vaši muškarci mogli u potpunosti ispuniti.

Kada im je neka druga žena privlačna i zgodna, ne znači odmah da bi oni s njom bili. Kada kažu da im je žena zgodna, samo govore svoje mišljenje, da žele biti s njom, ne bi bili s vama pa se nemojte bez veze opterećivati.

Muškarci uglavnom nemaju određeni tip žene koji im se sviđa. Oni vole svoju ženu i ona je njihov tip, i to je to, bez komplikacija.

Autor: A.Z., Foto: CURAphotography/Shutterstock