Kako produžiti kosu bez ekstenzija

bijela košulja

Ekstenzije su najbolji način ako želite imati dugu kosu, a ne želite čekati dok vam kosa naraste. Jednostavno vam je taj period dugačak i mislite kako nećete moći dočekati. Ponekad ekstenzije ne moraju biti jedino rješenje.

Znate li da možete produžiti kosu i bez ekstenzija? Postoji metoda koja se pokazala učinkovitom i jednostavnom, a možete ju sami odraditi bez pomoći frizera. Na vama je da se odlučite hoćete li ići na tretmane u salon ili ćete pokušati nešto sami napraviti.

Sada možete produžiti svoju kosu i do 10 cm, a ako niste znali radi se o konjskom repu. To je klasična firzura i najbolje rješenje kada ste u žurbi, a niste sigurni da ćete imati dovoljno vremena da složite savršenu frizuru. Pored frizure ujedno možete vizualno imati dužu kosu na čemu će vam mnogi zavidjeti.

Što duži to bolji. Ako je kosa duža i konjski rep će izgledati elegantnije i onako kako ste zamislili prije nego što ste ga počeli slagati. Na vama je da složite konjski rep bez bilo kakvih umetaka i samo zahvaljujući volji te kreativnosti. Slijedi zanimljiv trik uz koji ćete riješiti sve svoje probleme i imati dugu kosu kada god to poželite.

Prvo što trebate učiniti je podijeliti kosu na dva dijela tako da gornji dio pokupite iza ušiju kako bi bio gušći. Upravo vam je gornji dio kose potreban kako bi mogli zavezati konjski rep. Sada izdvojite mali pramen s donje strane i zavežite još jedan rep. To je niski konjski rep.

Kosu koja vam je ostala iz gornjeg dijela prebacite preko niskog konjskog repa, dobro račešljajte i namjestite tako da se stopi s ostatkom kose. Bit ćete iznenađeni koliko ste ovim malim trikom postigli.

Vrijeme je da se pogledate u ogledalo. Ostat ćete iznenađeni jer odjednom vam je kosa narasla za nekoliko centimetara. Uspjeli ste u svom naumu i sada više ne morate željno iščekivati trenutak kada će vam kosa opet narasti.

Autor: S.Š., Foto: Kasiutek/Shutterstock