Seks u vodi i moru – savjeti i ideje

par u kadi
Par u kadi, Foto: George Dolgikh/Shutterstock

Svoj seksualni život možete začiniti brojnim igricama bilo pod tušem, ili u kadi. Te seksualne igrice možete prakticirat na više mjesta u svom stanu, a kupaonica vjerovali ili ne predstavlja jednu od primamljivijih opcija. Ako vas zanima, ostanite koji trenutak i poslušajte koje su to sve ideje proizašle zahvaljujući mašti mnogih. Iznenadili biste se koje sve kombinacije postoje.

Praktični savjeti

Pripazite samo da si osigurate prikladnu temperaturu vode, bilo da ste ispod tuša ili u kadi – 30 do 32 stupnja su idealna za vaše mokre igrice. Uz to nemojte cijelu kadu ispuniti vodom – kada krenu vaše igrice ne želite poplaviti baš cijelu kupaonicu. Ako koristite kondome kao kontracepciju zaboravite na dodatke, poput soli, jer možete oštetiti kondom.

Bazen

Ako malo bolje pogledate, bazeni su idealno mjesto za raznoliki i itekako zanimljiv seks. Nude se brojne opcije – uz bazen, u bazenu, na livadici, ispod tuša, u svlačionici, na toboganu…Ali postoji jedna mana – ljudi oko vas.

No uvijek možete otići kriomice u bazen tijekom noći. Budite naravno oprezni. Koja god opcija kod vas bila u pitanju, pravilo je jednako – budite neprimjetni. Držite se na udaljenijim lokacijama, tamo gdje ima što manje posjetitelja.

Kada je sam bazen u pitanju, birajte ona mjesta gdje je voda nemirna, tako ćete biti manje primjetni. Ako ste se odlučili za seks u bazenu, nemojte dragu skinuti, tako će svi oko vas znati sto se događa.

Vaša igra u bazenu ne smije biti prevruća ako se događa donekle ispred ljudi. Recimo da ste na tajnoj misiji. Vaš fokus se samo bazira na ono što je ispod vode. Imajte na umu da je bazen prikladan za seks na brzinu. Idealna je lokacija uz rub bazena gdje se vaša draga može uhvatiti, a vi zbiti uz nju. Što je manje mjesta oko vas, to ste manje primjetni, a uz to je zabavnije.

More

Uz visoke temperature postaje vam još toplije kada pored vas vaša draga želi u oskudnom badiću. Još kada izađe iz mora mokra, a kupaći kostim se vragolasto pripije uz njeno tijelo.
Kada su zločeste igrice na moru u pitanju, veoma je važno da se zaštitite od sunca. Pogotovo najosjetljivije dijelove tijela.

Za seks su najmanje prikladne pješčane plaže jer je pijeska jednostavno svugdje. A nakon seksa doslovce će ga biti svugdje. Preferirajte kamenite plaže. Ako ne želite prijavu policiji izbjegavajte tijekom dana popularne plaže. Na njih eventualno možete svratiti tijekom noći.

Zbog toga su idealne skrivene uvale. A kod nas ih ima uistinu mnogo. Ponesite sa sobom ručnik kako bi vam bilo što udobnije. Osim što se možete u skrivenoj uvali seksati na samoj plaži, to podjednako možete činiti i u moru. Nema bolje igrice od one u plićaku.

Ako se odlučite za seks u moru, pripazite na svoj kupaći kostim. U trenutku strasti vam on nije bitan, no more bi vam moglo odnijeti i ono malo što imate na sebi. Pazite da ne izgubite tlo pod nogama jer onda od vatrene akcije neće biti puno.

Uvijek možete iznajmiti malu barčicu koja će vam priuštiti pravo zadovoljstvo. Osim što se uz pomoć nje možete dovesti do zabačenih uvala, u njoj se možete i seksati. Pripazite samo da ne budete preaktivni kako se ne biste prevrnuli.

Foto: George Dolgikh/Shutterstock