Kako povećati strasti

par u krevetu

Kako bi povećali strasti u svojoj spavaćoj sobi, te oživjeli ljubav sa svojim partnerom u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Jasmin i sandalovina su mirisi koji će vratiti energiju u vašu spavaću sobu. Sve što trebate napraviti je staviti isparivač za eterična ulja sa svijećom u svoju spavaću sobu. Lagana svjetlost će sigurno zagrijati sobu, a nekoliko kapi ovih eteričnih ulja će stimulirati vaše tijelo i pokrenuti uspavanu energiju. Možete kombinirati razna eterična ulja, a najbolje je da koristite ona koja najbolje odgovaraju oba partnera.

Mjesto ispod kreveta u spavaćoj sobi je najčešće mjesto na koje se odlažu sve stvari koje vam ne trebaju, te koje dugo vremena skupljaju prašinu i guše prostor. Kako bi počistili prostor od takve energije, savjetuje se da sve što imate ispod kreveta obavezno maknete, te da taj prostor temeljito počistite i ostavite da diše.

Kako bi održali bistar um, važno je da prostor u vašoj spavaćoj sobi bude što čišći. Višak uokvirenih fotografija nema mjesta u vašoj spavaćoj sobi i njih se pod hitno trebate riješiti i premjestiti ih u neku drugu prostoriju.

Kako bi doživjeli nevjerojatna iskustva u krevetu, savjetuje se da vaš krevet u vijek bude čist i mekan. Krevet mora biti čvrst, čist, udoban i mekan, kako bi u partnerima mogao probuditi strast.

Što manji krevet imali u svojoj spavaćoj sobi, to ćete biti intimniji sa svojim partnerom. Manji krevet znači i bliža tijela jedno drugome za vrijeme spavanja, a to budi i povećava želju partnera jedno za drugim.

Slonovi su figurice koje se preporučuju u vašem domu, kako bi probudili strast. Kupite par figurica sa slonovima, pa ih smjestite u svoju spavaću sobu.

Boje zidova u spavaćoj sobi trebaju biti boja breskve, crvena, ružičasta ili plava, jer su te boje povezane s erotskom energijom u čovjeku, posebice ako se radi o crvenoj boji. Navedene boje mogu biti i na posteljini, kao i na ukrasima u spavaćoj sobi.

Autor: A.Z., Foto: altafulla/Shutterstock