Znakovi da je muškarac zaljubljen

par u prirodi

Kako bi žene uvijek znale prepoznati znakove koje im šalju muškarci, te kako bi znale jesu li zaljubljeni, u nastavku vam donosimo najčešće signale koje muškarci šalju ženama koje im se sviđaju.

Ukoliko vas muškarac stalno zafrkava, te ako se voli šaliti s vama, znači da jako voli vaše društvo, te da se u vašem društvu ugodno osjeća. Osim toga muškarci koji žene stalno zadirkuju su vrlo vjerojatno i zaljubljeni u njih.

Ukoliko se za vrijeme vašeg druženja muškarac ne javi na niti jedan telefonski poziv, ili ne odgovori na niti jednu telefonsku poruku, a vidite ili čujete da mu stižu, znači da je u potpunosti koncentriran na vas.

Muškarac koji vas na bilo koji način dodiruje za vrijeme razgovora, vam otvoreno pokazuje da mu se sviđate.

Sitnice i mali pokloni su pravi pokazatelji nečije ljubavi prema vama. Ne morate uvijek očekivati velike poklone od osoba kojima je stalo do vas, vaš muškarac vam može i uz mali znak pažnje pokazati da vas voli.

Ako vaš muškarac stalno traži izgovore kako bi stupio u kontakt s vama, sve vam je jasno. Traženje bilo kakve prilike da što više vremena provede s vama, vam sve govori.

Kako bi vi muškarcu odgovorili na njegove signale flerta, te kako bi mu odgovorili da se i on vama sviđa, a da vas on istovremeno shvati, trebate paziti na koji način s njime komunicirate.

Pa tako za vrijeme razgovora s njime, govorite nježno. Bilo bi poželjno kada bi mogli biti što seksepilniji, što će ga dodatno privući. Osim vašeg govora, važno je i da mu odgovarate na poruke, što znači da ako želite muškarcu dati do znanja da vam se sviđa nemojte odgađati s odgovorima.

Dvije osobe koje su stvorene jedna za drugu se uvijek nađu, samo je važno da se i na početku znaju prepoznati, kako ne bi predugo lutale.

Autor: A.Z., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock