Kako postići duge trepavice

žena s gustim trepavicama
Žena s gustim trepavicama, Foto: Wallenrock/Shutterstock

Lijep i njegovan izgled danas je itekako bitan i to ne samo zbog pozitivnog dojma koji ostavljate na ljude oko sebe, nego i zbog osjećaja potpunog zadovoljstva. Koliko je važan onaj unutarnji osjećaj koji osoba može imati isto je tako bitno kakvi ste izvana, jeste li dotjerani, odnosno vodite li računa o svom izgledu. Tu se prije svega misli na samu šminku i ono što ona može učiniti.

Šminkanje kao takvo već je duže vremena dio društva i danas je jednostavno nemoguće zamisliti da izađete van bez najosnovnijeg make-upa. Pod tim se misli na svježi ten koji postižete pomoću pudera, rumenilo pomoću kojeg vaši obrazi postižu veći sjaj i živost te naravno sjenilo i maskara koji pomažu kod veće izražajnosti očiju.

Do manjeg problema može doći onda kada osoba nije sigurna kako postići određeni efekt, odnosno kako na najbolji način istaknuti sve svoje prednosti, a sakriti mane. Ako ste i vi jedna od njih, slijedi nekoliko savjeta koji mogu pomoći na putu do željenog izgleda.

Želite li na jedan dan imati duge i lijepe trepavice to možete postići ukoliko pravilno stavite parcijalne trepavice. Pogledajte u videu kako:

Kod šminkanja očiju postoji nekoliko manjih trikova, a jedan od njih se prije svega odnosi na same trepavice. Ako želite izgled dugih i gustih trepavica, možete uz nekoliko manjih koraka doći do savršenog izgleda.

Gušće trepavice možete postići na nekoliko načina pomoću maskare, ekstenzija, ili čak pomoću trajnog make-upa. Jedan od popularnijih načina koji se pojavio i na našem tržištu je čuveni serum koji možete dobiti u svakom malo bolje opremljenom kozmetičkom salonu.

O čemu se točno radi? Spomenuti serum djeluje na temelju određene formule koja pomaže kod prirodnog rasta trepavica. Zapravo može se slobodno reći kako pospješuje povećanje gustoće i naravno volumena.

Ako ne želite odlaziti u salon, serum možete nabaviti u svakom boljem dućanu. Njega ćete nanositi na taj način da ga stavljate na donje i gornje trepavice pomoću određenog aplikatora.

Budući da u to vrijeme trebate mirovati bilo bi najbolje sam postupak odrađivati ujutro. Serum bi bilo dobro nanositi dva puta na tjedan iz razloga kako bi mogli održavati željenu dužinu i prije svega gustoću.

Autor: S.Š., Foto: Wallenrock/Shutterstock