Kako postati zavodnica

par na pikniku

Kako bi žena postala prava zavodnica te poželjna kod većine muškaraca, ona mora posjedovati određene kvalitete i vještine zavođenja. Kako bi se znali pravilno držati, biti opušteni, te osvajati pokretom i pogledom, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Poželjne i zavodljive žene ne ovise o nikome, a kamoli o svome muškarcu. Ove žene su strastvene u svemu što rade. Muškarci će život ovakvih žena učiniti ljepšim, ali one neće biti ovisne o njima toliko da bez njih ne mogu živjeti.

Svaka poželjna i zavodljiva žena se ne boji reći svoje mišljenje te se ne boji izreći svoje stavove u javnosti. Ako žena ima svoje ja, ona postaje puno poželjnija u društvu. Samo one žene koje znaju što žele i to bez straha krenu ostvarivati, su žene koje privlače sve oko sebe. Jake žene ne očekuju posebne tretmane te jedino što u velikoj dozi zahtijevaju je poštovanje.

Zavodljive žene vole ljubavne i seksualne igrice te u potpunosti uživaju u intimnim odnosima. U veze se ne upuštaju lako niti na prvu, a ako žele posvećenost partnera to će pokazati u potpunosti.

Ovoj vrsti žena je svako upoznavanje idealna prilika za upoznavanje novih ljudi. One nikada nikuda ne žure i nemaju prevelika očekivanja, a bilo čiji pritisak neće ostaviti traga na njih, jer se one ne daju smesti.

Kako ne bi pogrešno izabrale, ili prerano krenule s ostvarivanjem važnih životnih odluka, jake i zavodljive žene ne daju da na njih utječu stvari poput, izgleda, pravog vremena za zajednički život, promjena posla…

Takve žene su sigurne u sebe i svoje kvalitete te svoje ljubavne odnose drže u svojim rukama. Ako osjete da ljubav u kojoj se nalaze nije ono što one žele, radije se odluče na samoću jer se ne zadovoljavaju polovičnim odnosima, koji ih ne upotpunjuju.

Poželjne žene su smirene i stabilne te bez problema znaju kontrolirati svaku svoju ljutnju. One znaju da je za svaku sreću potrebno pozitivno razmišljanje koje potječe iznutra te uvijek rade na tome.

Autor: A.Z., Foto: vgstudio/Shutterstock