Kako nositi kožni remen

kožni remen
Kožni remen, Foto: hifashion/Shutterstock

Koja figura je najprivlačnija muškom oku? Svakako govorimo o figuri pješčanog sata. To je onaj oblik kojim su se razmetale sve seks bombe velikog platna i za kojom su muškarci ginuli, a žene pokušavale odjećom modificirati tijelo kako bi postigle ovu poželjnu siluetu.

Ako vas majka priroda nije blagoslovila sićušnim strukom i istaknutim bokovim i grudima, ne očajavajte. Možete naravno uložiti vrijeme i trud kako biste popravile prehranu i utrošiti sate u teretani, to je svakako preporučljivo poradi zdravlja, ali ovu figuru možete dobiti i na jednostavniji način.

Zanimljiva činjenica je da nije bitno jeste li veličina 36 ili 46 da biste izgledale privlačno. Jednino bitno je da struk čini 70% promjera bokova.

Uvijek želimo ono što nemamo. To je razlog zbog kojeg žene vole bradu na muškarcima i razlog zbog kojeg muškarci sa divljenjem gledaju ženske krivulje i zavoje. Postoji vrlo lak način kako svoju siluetu možete učiniti poželjnom. Remen je sjajan modni dodatak kojim ćete u tren oka modificirati svaku odjevnu kombinaciju.

Zamislite se u laganoj haljinici A kroja. Obožavate ovu malu ljetnu opravicu, ali čak i kada odjenete sandalice i upotpunite kombinaciju odličnim dodacima poput velike torbe, šešira ili pak statement ogrlice, nešto nedostaje.

Ovdje u pomoć uskače kožni remen. Volimo ih svakojake, ali dobar kožni remen podiže kombinaciju na novu razinu. Naša, do maloprije, bezlična haljinica poprimila je novi život ovom intervencijom.

Kožni remen odlično će pristajati bilo da ga provlačite kroz ušice na pasici kako bi imao i pragmatičnu funkciju ili ga jednostavno možete podići više na razinu pravoga struka. Ovo je ispravan modni odabir. Iz vrata broj jedan modnih imperativa ove godine krije se upravo visoki struk.

Na izbor vam ostavljamo odabir debelog ili tankog remena. Onaj deblji poslužit će kao modificirani korzet koji će dodatno naglasiti siluetu dok će onaj tanji biti decentno privlačenje pažnje na vaš tanak struk.

Odaberete li tanki kožni remen pobrinite se da on bude u nekoj tamnijoj boji i možete čak zajedno kombinirati nekoliko komada za šik efekt. Obična bijela majica nadopunjena sa dva tanka remena, npr. narančastim i onim boje konjaka, pogodak je u modno središte.

Prekopajte malo ormar, izvadite neko zaboravljeno remenje i ubacite ove modne poslastice u svoje ljetne kombinacije.

 Autor: L.K., Foto: hifashion/Shutterstock