Kako je zavesti – naučite koji tipovi muškarca su neodoljivi ženama

dvije čaše vina

Svaki put kad muškarac dobije “košaricu” zapita se jeli mogao učiniti nešto bolje, kakav je trebao biti da uspije kod nje. Iako nema definitivnog pravila i ultimativnog rješenja, postoje neki tipovi muškaraca na koje žene više i češće padaju. Pa pogledajte koji su to tipovi i kako se najlakše možete pretvoriti u jednog od njih.

Buntovnik bez razloga

James Dean je postao sinonim za buntovnika koji se bez razloga bori protiv nametnutih pravila. On želi biti poseban iako zapravo ni sam ne zna zbog čega bi to bio. Mi žene znamo – zbog njegovog nezainteresiranog stava prema ostatku svijeta. On je sam protiv svih, a mi želimo biti njegova bolja polovica. Avanture, nedopuštene stvari, kršenje pravila – sve ono čemu čeznu dobre mamine curice. Jedan dio jednostavno uživa u tom neprilagođenom odnosu, dok ga druge žele promijeniti i odvesti na pravi put. Brojni su razlozi zbog čega su ti zločesti buntovnici privlačni.
Kod većine žena imaju rok trajanja. Privlače dok i same želimo prkositi svijetu oko sebe, a to se nekako događa maksimalno do sredine 20tih, ako i do tada. Nažalost, buntovnik bez razloga ima taj sneni i zbunjeni pogled na kojeg padaju žene i kada se donekle opamete. Očigledno ne dovoljno.

Umjetnik

Za razliku od Buntovnika koji svojim neprilagođenim ponašanjem želi biti poseban, umjetnici su upravo to, i zbog toga su tako privlačni. Možemo ga satima slušati kako razglaba o dubljoj perspektivi slike nekog nama nepoznatog umjetnika ili prepričava s oduševljenjem kadrove svog omiljenog filma. Sneno ga slušamo i topimo se jer je u svom svijetu koji se čini magičan, bajkovit i sve samo ne običan. Uz njega se i želimo osjećati bajkovito. Moramo i mi imati nešto posebno u sebi kada smo zaveli jednog umjetnika. Veoma brzo se iskristalizira da to što netko sam sebe smatra umjetnikom, nužno ne znači da on to uistinu jest. Često se ispostavi da je umjetnik jednak nitkovu koji životari, a kroz svoju art furku želi biti poseban.

Nedostižni

Imala ga je svaka žena – muškarac za kojeg smo potiho ili manje tiho uzdisale, a on je bio ili zauzet, ili nezainteresiran ili gay. Mnogo nas se tješilo da je ovo zadnje jer je tako „istina“ bila manje bolna. Dok su neke stale samo na zaljubljenom promatraju i uhođenju poput profesionalnog detektiva, druge su se trudile razoriti njegovu vezu i preobratiti ga na ženski spol. Ako se kojim slučajem “Nedostižni” ipak pretvori u dostižnog muškarca, igra više i nije tako zanimljiva. Njegova čar leži u tome što nije naš i ne može biti naš. Kao u holivudskim romantičnim komedijama. Mi smo zgodne glavne glumice koje pate, ali svojom ljepotom i pameti ipak na kraju osvajaju srce svoje potajne ljubavi. Kao što život nije film, tako i “Nedostižni” u većini slučajeva ostaje gay, u vezi sa svojom curom, a nama će ostati u pamćenju kao savršeni muškarac koji nije mogao biti naš. Da, upravo zato je i savršen.Idealizirale smo ga  zbog njegove nedostižnosti.

Zavodnik

Šarmantan, uglađen, pametan i zabavan. I u većini slučajeva zgodan. On ima magičnu privlačnost, a u njegovom društvu sve žene se tupasto smijulje na svaku njegu šalu. Da, on je zavodnik i toga je itekako dobro svjestan. On točno zna što radi i kako to treba raditi. Barem jednom je svaka žena pala na riječi zavodnika. Jedne manje, druge više. Lijepo je kada te netko tako “profesionalno” zavede. A isto tako je “lijepo” kada te profesionalno ostavi.

Mister popularni

Dok je u srednjoj školi to bio najpopularniji frajer koji je više pozornost plijenio svojim zgodnim tijelom nego pameću, na fakultetu to je onaj kulerski intelektualac za kojeg svi s predavanja znaju, a profesori ga pozdravljaju na hodniku. Na poslu to je maher svog zanata. Da, popularni su popularni i kod žena. Uspjeh, moć, svita obožavatelja. Nije potrebno dodatno objašnjenje. Uz njega smo ujedno i mi uspješne i popularnije. Tako to valjda ide.

Foto: shinyshot/Shutterstock