Frizure poznatih zvijezda

slavna pjevacica

Izabrati pravu firzuru je poprilično zahtjevan posao, no vječita inspiracija su nam filmske i glazbene zvijezde, uglavnom sve vrste celebritya. Važna je činjenica da iza frizura svjetskih posvuduša uglavnom stoji čitava ekipa ljudi i popriličan broj kozmetičkih preparata.

Nemojte živjeti u snovima da su su se poznati i slavni rodili sa prekrasnom i njegovanom kosom, oni si samo mogu priuštiti frizerske eksperte koji će se svakodnevno brinuti da im svaka vlas stoji na svome mjestu.

Budući da smo godinama zatrpavani fotografijama i plakatima najpopularnijih svjetskih zvijezda, izdvajamo 10 najpopularnijih frizura ikada:

1. Frizura Marilyn Monroe se među tisućama platinastih plavuša nametnu kao the one and the only. Zanemarivši sate i sate frizerske muke, ona je postigla upravo-sam-se-ustala-iz-kreveta look. Njezina je frizura povijesna i vječito moderna.

2. Frizura Diane Ross je šezdesetih godina prošlog stoljeća bila najkopiranija frizura desetljeća. Ta afro-frizura ili poznatija kao mikrofonka, dobiva se raščešljavanjem kovrčave kose.

3. Frizura Audrey Hepburn je pak vječiti simbol elegancije i profinjenosti. To je minimalistička frizura za žene koje pokazuju svoju neovisnost

4. Frizura Dorothy Hamill, slavne američke klizačice je jednostavna, savršeno ošišana kosa, a tajna je u dobrom frizeru koji kosu mora šišati vrlo precizno šišati kosu kako bi dobio lijepi oblik bob frizure.

5. Frizura Farrah Fawcett, Charlijevog anđela, djeluje vrlo jednostavno, no, zapravo vam treba vremena, živaca, velika okrugla četka za uvijanje i mirna ruka.

6. Frizura Jennifer Beals, glumice iz ‘Flashdancea’, je nemarna, kovrčava, raskošna i zapravo vrlo jednostavna.

7. Frizura Jennifer Aniston, poznatija kao Rachel frizura, je zapravo ispeglana frizura boje meda. Njezini frizeri su postigli djevojsk-iz-susjedstva look. To je zapravo vrlo precizno i slojevito ošišanje kosa, te dobro odabrana pramenova.

8. Frizura Lady GaGa, jedne od najkontroverznijih pjevačica današnjice je zapravo klasična bob-frizura, dakle. Ravno odrezane šiške i dužina do ispod uha, samo su temelj frizure ove kreativne pjevačice koja svojim egzotičnim frizurama uvijek privlači pažnju.

9. Frizura Victorie Beckham je njezina varijanta  bob frizure. Njezina bob frizura specifična je po tome što je to slojevit bobu koji nije pretjerano strog.

10. Frizura Jennifer Lopez je vrlo jednostavna i lagana za kopirati ako imate dugu kosu. Njezina frizura je kosu razdijeljena po sredini, razbarušena i raščupana.

Foto: Jaguar PS/Shutterstock