Bio face lift za pomlađivanje kože lica

tretman mikrostrujom
Tretman mikrostrujom, Foto: Serghei Starus/Shutterstock

Izgledati mlađe i svježije. To je ono što sve želimo od svojih krema i tretmana. U društvu u kojem je “vječna” mladost ono čemu težimo neprestano se pojavljuju nove metode i tretmani kojima možemo zavrtjeti sat unazad. Bio face lift je zapravo tretman u kojem se koža lica izlaže mikro struji.

Kako starimo sloj kože koji mišiće drži povezanima sa kožom, fascia, sve više gubi svoju čvrstoću i elastičnost. Fascia je prostor u kojem se nalazi vezivno i potporno tkivo poput kolagena. Ono je odogovorno za mladoliki izgled kože, tonus i napetost.

Što se zapravo događa pri tretmanu mikro strujom? Ona pomlađuje mišiće lica oponašajući prirodne mikrolektrične impulse u tijelu. Jednako tako poboljšava komunikaciju unutar i izvan stanice i ubrzava izmjenu tvari i dopremanje svježeg kisika i hranjivih tvari do svake stanice.

Limfa, tekućina koja je odgovorna za mnoge procese u organizmu poput rješavanja tijela toksina, imunološke funkcije i razmjenu tvari, ponekad se zadržava ili je njeno kretanje usporeno pa se stimulacijom mikro strujom ubrzava i njeno kretanje kako i krvotok.

Uz efekte pomalađivanja i revitaliziranja muskulature lica i kože jednko tako Bio face lift može preoblikovati konture lica bez da se morate prepustiti na milost i nemilost  kozmetičkog kirurga. Ciljanim tretiranjem odabranih skupina mišića i znalačkim manipuliranjem njihovim kontrakcijama pojedine skupine mišića mogu se trajno izdužiti ili suziti.

Odlučite li se na ovaj tretman rezultat možete primjetiti već nakon prvog posjeta i učinak je kumulativan. Ovo nije estetski zahvat. Neinvazivan je i poanta je potaknuti samu kožu i njene mehanizme da se ponovo pokrenu i vrate na optimalnu razinu.

Tretman mikro strujom povećat će proizvodnju kolagena, stimulirati stvaranje antioksidansa, koji su učinkovit način protiv slobodnih radikala, čak će i usporiti gubitak vlage iz stanica. Gubitak vlažnosti jedan je od velikih faktora pri starenju kože.

Većina anti-age krema veliku pažnju posvečuje hidrataciji pošto je zrela koža obično dehidrirana čime bore i borice samo postaju još više izražene. Ako ste primjetile prve znakove starenja na licu i razmišljale o načinu na koji biste učinkovito mogle riješiti ovaj problem, možda je baš ovo rješenje koje tražite.

 Autor: L.K. Foto: Serghei Starus/Shutterstock