Kako postati i biti neodoljivi zavodnik


Kontakt očima morate uspostaviti prije nego krenete u osvajanje jer je to najbolji način da izvidite situaciju i otkrijete imate li ikakve šanse. Ako se pogledavate duže vrijeme, priđite joj i započnite razgovor. Stručnjaci tvrde da je govor tijela jako važan pri upoznavanju ljudi.

Zavodnik, Foto: Goodluz/Shutterstock

Ne pokazujte veliki interes

Premda vam se čini najjednostavnije da joj odmah kažete da vam se sviđa, radije izbjegavajte takva priznanja. Čim ste joj prišli, više je nego očito da vam je zapela za oko. Ne pokazujte interes jer će vas okarakterizirati kao “lakog” muškarca.

Počastite ju komplimentima

Pri tome budite oprezni i nemojte birati riječi koje je mogla čuti već nekoliko puta te iste večeri. Najprije razgovarajte o nekim drugim stvarima dok ne primjetite da je zainteresirana za vaše društvo.

Izbjegavajte klišeje

Pokušavajte biti što jednostavniji jer u protivnom ćete ostaviti pogrešan dojam. Muškarci koji previše filozofiraju, ne prolaze dobro.

Noćni klubovi nisu jedina mjesta za upoznavanje

Djevojci možete prići na fakultetu, trgovini ili nekom trećem mjestu. Velika je vjerojatnost da ćete u klubu naići na djevojku koju je prije vas maltretirao neki drugi muškarac.

Morate znati odustati

Vjerujte nema ničeg dosadnijeg od napornog čovjeka. Pokreti njezina tijela će vam otkriti ako ste pretjerali. Ukoliko za vrijeme razgovora gleda uokolo, vrijeme je da se pozdravite i odete.

Učinite da se osjeća najprivlačnijom ženom u prostoriji

To će vam osigurati ulazak u drugu fazu, međutim morate biti oprezni. Puno se puta dogodilo da djevojke same odlaze kući jer im se muškarci nisu usudili približiti. Budite hrabri jer zaista nemate što izgubiti.

[plista_widget]?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *