Značenje istih brojeva na satu

Značenje brojki na satu, Foto: Klynslis/Flickr

Sat i vrijeme su danas pojmovi bez kojih ne možemo. Vjerujemo kako ne moramo ni reći zašto. Najbitnija stavka od svega što nam vrijeme danas praktički određuje sve. Pritom mislimo na sva ograničenja kojima smo izloženi. Što znači moramo imati sat kako bi negdje stigli i naravno ne bi kasnili.

Sat kao uređaj postoji već jako dugo, a od samih početaka predstavljao je pravu revoluciju za sve one koji su htjeli nešto po čemu su se mogli ravnati i naravno oslanjati. Sat kao izum značio je svojevrsnu prekretnicu u životu mnogih jer do tada je vrijedilo načelo da su se oslanjali na izlazak i zalazak sunca.

Znači kada je sunce izlazilo tada su svi započinjali svoj dan, a kada je zalazilo mnogi su se spremali na počinak. Zanimljivo kada bi to pokušali primjeniti na današnji način života kada nisu bitni samo sati nego i minute. No da ne duljimo, idemo se okrenuti malo zabavnijim karakteristikama sata.

Jeste li se ikada zapitali što znači kada na svom satu možete vidjeti iste brojeve, recimo 11:11? Vjerujemo da velik dio nas nikada nije pomislio kako to ima neko značenje, no ako vjerujete u takve stvari možemo vam reći što neka od njih znače.

Dakle ako ste još uvijek budni, a primjetite da je na vašem satu 00:00, to znači da vam je vrijeme da zamislite neku želju. Pogledate li na sat i primjetite kako je 05:05, to znači da se trebate malo zabrinuti jer to znači da ćete biti bolesni. Bez brige vjerojatno je riječ o lakšoj virozi.

Za sve one koji se nalaze u vezi, mislimo kako će vam ovi brojevi itekako biti zanimljivi. Naime odnese li vas pogled baš u određenom trenutku prema satu, a na njemu je trenutno 08:08, to znači kako na vas trenutno misli vaša stara ljubav.

Sjetite li se pogledati na sat, a na njemu je trenutno 22:22 znači da vas vaša druga polovica obožava. Vjerujemo kako bi ovako mogli do sutra. Bit svega je da čak i u tim brojkama možemo naći neko značenje kojim ćemo se moći malo pozabaviti.

Značenje svih istih brojeva na satu

00:00 – zamislite neku želju
01:01 – netko vas sanja
02:02 – netko ne može bez vas
03:03 – prisutna je ljubomora
04:04 – želje će vam se ostvariti
05:05 – bit ćete bolesni
06:06 – pomirit ćete se sa svojim partnerom
07:07 – netko vas želi
08:08 – na vas misli stara ljuba
09:09 – slijedi susret s voljenom osobom
10:10 – osoba smeđe boje kose misli na vas
11:11 – slijedi poljubac
12:12 – nekome se sviđate
13:13 – pred vama je novi početak
14:14 – slijedi nova ljubav
15:15 – draga osoba vas ne želi vidjeti
16:16 – očekujte loše vijesti
17:17 – vjerni ste
18:18 – pred vama je avantura
19:19 – samo bi se svađali
20:20 – slijedi poziv
21:21 – lijepe vijesti
22:22 – netko vas obožava
23:23 – seks

Za sve one koji vjeruju u simbole i karmu vjerujemo kako je ovo dobar način za zabaviti se i baciti na proučavanje. Ključ svega leži u tome da svuda oko nas postoje brojni znakovi kojih možda i nismo svjesni, a tu su da nam daju određene smjernice.

Ako imate vremena pozabavite se malo, tko zna možda saznate puno novih stvari. Pogledajte video koji objašnjava značenje sati u nastavku!

Autor: S.Š. Foto: Značenje brojki na satu, Foto: Klynslis/Flickr