Top 10 poklona za godišnjicu

na pikniku

Izrazito je nezahvalno pričati o najboljim darovima koji bi trebali oduševiti vašu bolju polovicu na poprilično važan dan u životu. Ne treba posebno napominjati kako se mi kao ljudi razlikujemo i kako svatko od nas ima neke svoje želje što ga čine sretnim, nešto što bi nekom drugom predstavljalo najveću glupost na svijetu.

Naravno da ne postoje ružni pokloni, nego samo pokloni koji će više, ili manje oduševiti vašu voljenu osobu, a da ne bi previše promašili, treba poznavati osobu s kojom ste u vezi, u nekoj životnoj zajednici.

Postoje darovi koji se smatraju poprilično popularnim i s kojim nećete puno pogriješiti, samo je bitno u kakvoj ste financijskoj mogućnosti, odnosno imate li dovoljno za poklon koji ste zamislili.

Top pokloni za godišnjicu

1. Kao jedan od popularnijih poklona za svoju polovicu je zasigurno dobar parfem, s tim da obavezno treba provjeriti prije kupnje, hoće li taj parfem odgovarati vašoj drugoj polovici. Sigurno nema ništa gore od promašenog parfema koji će sve samo ne mirisati osobi kojoj ste ga kupili.

2. Drugi najpopularniji poklon je neko putovanje iz snova za koje treba malo više organizacije i vremena, pogotovo ako ste oboje osobe koje su zaposlene i teško mogu izdvojiti vrijeme za par dana odmora.

3. Jedan svakako zanimljiv poklon je ako imate nekog tko vam može omogućiti pristup glazbenom studiju, da vi i vaš dragi snimite ljubavni duet.

4. Savršeni poklon za godišnjicu mogao bi biti let balonom, ali naravno da nijedno od vas dvoje nema problema s visinom i vrtoglavicama, jer se misli kako i nije neki doživljaj cijeli let provesti stisnut u kutu košare, čekajući da se balon spusti.

5. Ako ste vi i vaš partner više okrenuti seksualnim igricama, odnosno volite tijekom odnosa parkticirat neke uloge, bilo bi najbolje da dogovorite erotski photoshooting. To bi stvarno bio jedinstveni dar za godišnjicu.

6. Ako ste više romantični par i ne zahtijevate previše možete naručiti portret sebe i svog partnera i tako imati lijepu uspomenu koja će krasiti jedan od vaših zidova.

7. Svakako dobar poklon može biti vožnja quadom na nekom od terena po Hrvatskoj, recimo da su oni u Istri poprilično zahvalni za vožnju iz snova.

8. Jedan od sve popularnijih poklona su zasigurno puzzle vas i vašu ljubav u nekom od trenutaka koju su vam ostali u lijepom sjećanju.

9. Ne smijete zaboraviti romantične večere s voljenom osobom u nekom od finijih restorana gdje ćete obilježiti svoju godišnjicu na ukusan i profinjen način.

10. Možete dati naručiti posteljinu sa ljubavnim motivima, naravno ako će to oduševit vašu drugu polovicu, a to samo vi znate.

Autor: S.Š., Foto: Foto: vgstudio/Shutterstock