Zašto muškarci varaju svoje žene

zašto muškarci varaju žene

Kada muškarac prevari svoju ženu, to ne znači da ju on ne voli. Većinom su muškarci koji varaju svoje žene, sretni, imaju djecu, izgrađen život, no nešto im fali. Nakon određenog broja braka, muškarcima ponestane romantike u odnosu. Zašto muškarci varaju svoje žene?

Nikada nećete čuti od muškarca da mu fali romantike. Vi morate djelovati. Nemojte zapostaviti seks i pretvoriti svoj bračni odnos na gotovo prijateljski. Vi jeste prvenstveno prijatelji, ali ste i muž i žena, kojima ne smije uzmanjkati strasti.

Jednom tjedno isplanirajte večer samo za vas dvoje, i tu večer iskoristite na razgovoru, na maženju i ugodno provedenom vremenu. Izbjegavajte temu o djeci, poslu…Kada se muškarac upusti u prevaru, obično se radi o ženskoj osobi koju već zna, to može biti prijateljica, kolegica na poslu, susjeda…

Nemojte dopustiti da vaš muž u svojoj blizini ima ženske osobe s kojima osjeća veliku povezanost, povjerenje, jer lako može “pasti” na njezine čari, pogotovo ako su bili prijatelji. Zato morate imati izgrađen odnos pun povjerenja, uzajamne podrške…

Povjeravajte se jedan drugome. Muškarci se ne znaju nositi s problemima u braku, oni radije idu linijom lakšeg otpora. On misle da će im neka druga žena pomoći da riješe sve ono što ih muči. Nakon svake prevare muškarci se osjećaju jako loše zbog toga, imaju grižnju savjesti.

Većinom žene ne znaju prepoznati znakove prevare, jer i dalje pokazuju interes prema svojoj ženi. Ako primijetite da je odjednom postao opsjednut s vama i seksom, vrijeme je da provjerite događa li se nešto. Mnogo puta žene osjećaju da su prevarene, ali ne žele si to priznati.

Sjetite se da se vaš muškarac nekada ludo zaljubio u vas i odabrao. Postanite opet ta žena koju on ludo voli. Nemojte stalno biti zanovijetalo i gunđalo. Tko prevari jednom, vrlo vjerojatno će opet, jer ga afere privlače.

Ako se muškarac osjeća zapostavljeno, nevoljeno, nepaženo, on će utjehu potražiti u drugim ženama. Iako svojim postupcima razara svoj brak i obitelj, on i dalje to čini. U takvim trenucima nemojte sebe kriviti, jer niste vi kriva zbog njegovih postupaka. Ne varaju svi muškarci i nisu svi isti. Možete biti krivi za udaljavanje, ali ne i za varanje.

Autor: M.Š., Foto: wavebreakmedia ltd/Shutterstock