Zašto je dobra soda bikarbona

zašto je dobra soda bikarbona

Soda bikarbona je odlična namirnica koja ima višestruku primjenu i može se koristiti kako za njegu lica i čišćenje tako i za liječenje raznih bolesti. Jasno je kako se radi o neophodnoj namirnici koju bi trebalo imati svako kućanstvo.

Soda bikarbona u alternativi liječi mnoge bolesti, a među njima i rak. Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi. Preporučuje se kao terapija za rak želuca, crijeva, rektuma, itd. Ako se soda bikarbona pomiješa s medom ili javorovim sirupom stvorit će djelotvoran efekt i lijek koji uništava čak i najteže bolesti. Sirup sode bikarbone uništava ćelije raka.

Sastojci potrebni za sirup su soda bikarbona te javorov sirup ili med. Potrebno je promiješati tri dijela javorovog sirupa ili meda sa sodom bikarbonom. Pobrinite se da dobijete homogenu smjesu kao rezultat ovih sastojaka. Kuhati smjesu na niskoj temperaturi 10 minuta. Kada je kuhanje gotovo lijek će biti spreman.

Lijek možete konzumirati tako što ćete uzeti 3 žlice ovog lijeka tijekom dana u trajanju od 30 dana za redom. Izbjegavajte bilo kakvu vrstu šećera, bijelog brašna ili mesa tijekom ove terapije.

Nekima će se ideja o miješanju sode bikarbone i javorovog sirupa činiti besmislenom jer se stanice raka hrane šećerom, ali ovdje je ipak drugačija situacija. Stanice raka neće iskoristiti šećer za rast jer će ih soda prije toga neutralizirati.

Javorov sirup pomaže povećati razinu šećera u krvi, da bi sodu išla direktno u stanice. Smatra se da kombinacija javorovog sirupa i sode daju odličnu terapiju koja može djelovati kao kemoterapija, uništavajući stanice raka i to bez štete za zdravlje organizma.

Prema svjedočanstvima brojnih izliječenih, ova terapija je efikasna, jednostavna i može se kombinirati s drugim prirodnim metodama liječenja raka. Ova bi se terapija trebala primjenjivati pod nadzorom alternativnog liječnika.

Ne treba zaboraviti kako mnogi spominju sodu bikarbonu kao namirnicu koja pomaže izbijeliti zube. Radi se o prirodnoj pasti koja je već nekoliko puta dala odlične rezultate. Ona je još jedna prirodna namirnica kao i zelena glina koja se pokazala odličnom kada je u pitanju njega zubi.

Na vama je da odaberete hoćete li je koristiti i na koji način, ali dobro je znati da bez obzira za što ste ju odlučili upotrijebiti, nećete pogriješiti jer se u svakom polju dokazala korisnom i učinkovitom.

Autor: M.Š., Foto: Olga Ekaterincheva/Shutterstock