Tunika za plažu

tunika za plažu
Tunika za plažu, Foto: Mila Supinskaya/Shutterstock

Napokon je stigao godišnji odmor. Križale smo dane na kalendaru sa žarom i čekale svojih nekoliko tjedana da se napokon posvetimo sebi i ljudima koje volimo. Prečesto se naši dani svedu na rad, čišćenje i spavanje. Bude nas budilice i sile naš bioritam da se prilagodi ritmu svijeta. No na 15ak dana sve to nestaje, postaje daleki šum u izmaglici.

Vrijeme je da se odmorite. Podignite noge, ulije sokić, slušajte kockice kak0 zvekeću i krenite u svoju ljetnu pustolovinu. No iako su se temperature popele toliko da čujete asfalt kako cvrči to ne znači da treba zanemariti barem osnovnu čednost. Lijepo je gledati u žensko tijelo naravno, ali sačuvajte to za svoga muškarca. Ipak ostanite decentni iako imate možda samo 20ak metara do plaže odaberite laganu prozirnu tuniku. Ona vas neće grijati, lepršava je grli vaše tijelo. Odaberete li onu bijelu čak ćete se osjećati svježije jer će odbijati sunčeve zrake.

Tunike su sjajni odjevni predmeti. Čak i kada ljeto prođe možete ih na majcu na bretele ponovo nositi i na jesen uz dobar sako od tvida ili na laganu vesticu u proljeće. Multifunkcionalne su i biti će vaš najbolji prijatelj na vrućem šljunku plaže. Čak ni ako niste uspjele skinuti posljednjih nekoliko kilograma to neće biti problem. Vrlo lako ih možete prikriti sa ovim sjajnim pomagačem. Odaberite neke od modernih uzoraka.

Tigrasti uzorak tunike najbolje će pristajati tamnoputim i tamnokosim djevojkama koje vole život na rubu. Bijeli i pastelni modeli apsolutni su pogodak za plavuše. No bez obzira na ton kože pripazite da uskladite kupaći kostim sa tunikom. Ako je vaš kostim šaren odaberite jednostavnu tuniku. Neka bude jednobojna sa eventualnim vezom ili perlama. Ako ste odabrale kostim u neutralnim bojama možete si dopustiti šarenu tuniku s kojom nikakao nećete ostati nezamjećene na užarenom pjesku.

Stoga slamnati šešir, tunika, dubok hlad, dobra knjiga i ljudi koje volite. Uživajte u odmoru, vratite se svježi spremni osvojiti svijet u novoj radnoj godini.

 Autor: L.K. Foto: Mila Supinskaya/Shutterstock