Trake za kosu

traka za kosu

Vaša frizura vam je polako dosadila i više niste sigurni što učiniti kako bi unijeli malo svježine? Vrijeme je da zaboravite na velike promjene kao što su šišanje i bojanje kose te započnete put prema novom looku uz pomoć najboljih modnih dodataka.

Jeste li razmislili o trakama za kosu? One su već dugo prisutne na tržištu i otkada su se pojavile, još uvijek nisu uspjele dosaditi. Dapače postale su pravi modni klasik koji uvijek prolazi i koji mogu kombinirati razni dobni uzrasti.

Trake za kosu se mogu kombinirati na različitim dužinama kose, pa ih tako mogu iskoristiti žene koje imaju kratku kosu, ošišanu ispod uha i tako žele oživjeti duh 20-ih godina 20. stoljeća. Njih mogu iskoristiti i žene s dugom kosom, ako žele dočarati romantični duh nekadašnjih vremena.

Ovaj modni dodatak je zaštitni znak opuštenog i casual looka koji je posebno popularan u vrijeme kada temperature počinju polako rasti.

Postoje mnogi modeli, a među popularnijima su oni na kojima se nalazi ušiveno cvijeće i drugi detalji zbog kojih ta traka neće biti poput ostalih. Ako želite traku uz pomoć koje ćete moći složiti svečanu frizuru, bilo bi dobro kada bi se odlučili za trake s puno detalja poput bisera i drugog nakita.

Koliko god bile prilagodljive, trake najbolje odgovaraju na lagano raspuštenu kosu, zbog čega se smatraju idealnim modnim dodatkom za žene koje nisu sigurne što će sa svojom kosom. One su najbolje za sve one žene koje ne znaju učiniti sa svojom kosom ništa osim svezati rep.

Stavite li traku za kosu i malo više pozornosti posvetite šminkanju, primijetit ćete koliko će traka biti dovoljna za romantičnu frizuru iz snova. Kombinirajte trake s mnogim odjevnim predmetima.

Nećete pogriješiti ako odjenete traper jaknu, tuniku koja lagano pada i tajice ili uske hlače. Cjelokupni look možete upotpuniti salonkama i malom torbicom ili tenisicama te torbom koja će ići uz vaš casual look. Pronađite pravu odjevnu kombinaciju i traku uz koju ćete malo promijeniti svoj način nošenja.

Autor: S.Š., Foto: Fashion B/Shutterstock