Što obući za luđački sex

Donje rublje, Foto: SvetlanaFedoseyeva/Shutterstock

Ovisi o vama u čemu se osjećate najugodnije. Njima nije važno jesu li to vruće hlačice, mini suknja ili duga haljina s prorezom. Jedino što je važno u ovom slučaju je boja.

Crvena seksi haljinica

Premda vam crvena nije jedna od omiljenih, ako želite doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo, potrudite se da u ormaru imate barem jedan komad odjeće u toj nijansi.

Crno donje rublje

Godinama je poznato da je mala crna haljina neizostavan komad odjeće u ormaru svake žene. Osim toga, u ormaru morate imati crno donje rublje. Bilo bi poželjno da bude čipkasto. Ne brinite ako se u tome ne osjećate ugodno, ionako ćete ga na sebi imati samo nekoliko minuta.

Visoke potpetice

U igri zavođenja ništa ne dolazi u obzir osim štikla, po mogućnosti da je peta što viša. Ukoliko inače nosite takvu obuću neće vam biti problem skinuti sve drugo sa sebe, osim štiklica. Ako ne možete u tome dugo izdržati, ne paničarite. Dovoljno je da stignete do kreveta u spavaćoj sobi.

Kosa

Prije seksualnih igrica kosu nikako nemojte fenirati. Većina muškaraca obožava dugu kosu jer ona najbolje otkriva divlju stranu žene. Ako je vaša kosa kratka, potrudite se i napravite neku zavodničku frizuru.

Ruž

Pretpostavljamo da ste shvatili koja je jedina boja koja u ovim prilikama dolazi u obzir. Gotovo da ne postoji muškarac koji može odoljeti crvenim usnama. Bilo bi dobro kada biste ga zavodničkim pokretima nanijeli pred njegovim očima.

Foto: SvetlanaFedoseyeva/Shutterstock