Nove sex ideje za one u dugoj vezi

Par se dosađuje u krevetu, Foto: altafulla/Shutterstock

Mnogo parova se tijekom svoje seks rutine bazira na provjerenim seks pozama koje modificiraju tek usputno i spontano. Naravno, lijepo je kada imate s partnericom provjerene poze koje vas uvijek pale i dovode do vrhunca, no uvijek treba isprobati nove stvari.

Nitko ne kaže da odmah nabavite Kamasutru, ali ako ne probate neke nove poze, ne možete ni znati je li vam se sviđaju ili ne. Ako ne probamo nove stvari,  ne možemo ni otkriti neke svoje nove seksualne strane.

Odredite si dan u tjednu koji će biti rezerviran samo za seks. Ako nemate vremena provesti cijeli dan u krevetu, onda barem jedan dan u mjesecu odredite za seks maraton. Budite cijeli dan goli, masirajte se, uživajte u kupkama…Pustite mašti na volju.

Ako vam je dnevno raspored ispunjen drugim obvezama samo ne seksom, možda je vrijeme da seks zapišete u rokovnik. Možda ne zvuči romantično, ali zna biti itekako napaljujuće. Tako ćete cijeli dan iščekivati večer jer znate što slijedi kada se vratite s posla.

Možda će vam čudno djelovati ideja da napravite kratku apstinenciju, no vjerujte nam ona može biti itekako produktivna. Tjedan dana draga i vi ne smijete prakticirati nikakav seks – pri tome mislimo i na oralni seks i bilo kakve radnje s rukama. Nakon tjedan dana ćete biti tako napaljeni da će uslijediti izuzetno strastveni seks. I željet ćete i jedno i drugo odmah drugu rundu. Pa treću, četvrtu…Ukratko uslijedit će seks maraton za pamćenje.

Svaki par bi trebao isprobati seks na brzaka gdje mu nije ni vrijeme ni mjesto. Večera kod prijatelja, vjenčanje rođaka, ručak kod njenih roditelja. Budite brzi i pazite da ne budete uhvaćeni na djelu.

Foto: altafulla/Shutterstock