Šminka i odjeća za večernji izlazak

večernja odjeća

Bliži se večernji izalazak no vi i dalje ne znate što ćete obući, a još manje kako ćete se našminkati? Probali ste pregršt kombinacija, čak ste i kupili koji komad odjeće, ali ipak se i dalje predomišljate i niste sigurni koju kombinaciju uzeti i u njome zasjati kao nikad do sada.

Donosimo vam kombinacije i metode kako se našminkati i obući za večernji izlazak kako biste bili što zadovoljniji i kako bi vam bilo što lakše.

Za početak je bitno da uredite frizuru po svojoj želji kako mislite da vam najbolje odgovara. Možete se odlučiti između kovrčave ili ispeglane kose te u potpunosti jednostavne i klasične firzure koja izgleda vrlo zapaženo pored detaljnijeg nakita i odjeće.

Zatim odaberite haljinu ili neki drugi odjevni uzorak koji će vam odlično pristajati. Osim haljine, možete izabrati i kombinezon koje je u posljednje vrijeme vrlo moderna odjevna kombinacija.

Želite li biti u centru pozornosti sa svojom odjećom, obavezno izaberite žive boje koje su vrlo preporučljive za ljeto.

Za malo glamoroznija događanja, izaberite bijelu ili crnu kombinaciju s nekim življim nakitom koji će definitvno podići cijeli look.

Štikle ili zanimljive balerinke u ovom slučaju bit će pravi modni detalj koji se itekako treba iskombinirati uz odjeću.

Za sam kraj dolazi šminka. Šminku prilagodite prema odjeći i obući. Isto tako je možete odabrati i prema torbici, ako je planirate imati non stop uz sebe.

Ako ste se odlučili za koraljnu boju haljine, na očima će odlično izgledati make up s bakrenim i koraljnim tonovima koji su pomiješani sa smeđim sjenilom.

Nikako ne zaboravite na umjetne trepavice za dramatičan look, a usne naglasite s nekom nježnijom bojom.

Ako ste se ipak odlučili na crnu ili bijelu nijansu, šminka zaista može biti različita i prema tome je sve stvar u vašem ukusu i želji.

Odaberite neku življu šminku na očima kako biste ih istaknuli. Možete odabrati i življu šminku na usnama, dok će na očima biti nešto nježnija.

Dramatičan make up se svodi na to da oči budu u prvom planu te da svojom pažnjom izaziva poglede. Ovoga puta vam donosimo jedan od dramatičnih makeup-ova.

Autor: A.B., Foto: Zoom Team/Shutterstock