Frizura za poslovni sastanak

ležerna punđa

Stalno ste u pokretu od trena kada vam ova zla i uporna budilica pokraj glave ujutro prekine san do trena kada se iscrpljene i sretne bacate na madrac. Mlada ste i sposobna žena koja je tako započela svoju navigaciju poslovnim labirintom.

Sama činjenica da ste dio jednog tima koji radi na zajedničkom cilju zahtjeva od vas određen način ponašanja i ujedno i određen izgled kojim ćete istodobno pokazati da ste ozbiljna i sposobna, ali ne na uštrb ženstvenosti. Moguće je složiti sjajne frizure koje će se uklopiti u poslovne kombinacije, a opet izgledati istovremeno meko i zanimljivo.

Dan vam je vjerojatno ispunjen trčkaranjem od ureda do ureda, saginjanjem po papire, konzultacijama s kolegama, sastancima i poslovnim ručkovima. Ponekad vam se čini kao da se vaša frizura u ovom organiziranom kaosu stavlja na kušnju poput one Heidi Klum u reklami za lak za kosu. Može li vaš styling to podnijeti?

Najpogodnija poslovna frizura bila bi ona gdje kosa nije u potpunosti puštena kako bi vam omogućila više slobode pokreta. Posegnite zato za pravim frizerskim hitom ove sezone. Ležerna punđa  je upravo ono što vam je potrebno.

Pogledajte video kako složiti jednostavnu punđu.

Svežite kosu u rep na visini koja vam odgovara i zatim omotajte ostatak repa oko gumice. Malo je raščupajte izvlačenjem nekoliko strateških pramenova uz lice i spremne ste. Za dodatni dašak stila možete umetnuti u punđu iglu ili pak kopču sa štrasom ili kristalićima.

Provjerite kako složiti još jednu frizuru za posao.

Pokušajte i sa raznim modernim varijacijama pletenica. Ispletite kosu u asimetričnu riblju kost ili pak pletenicu koja će se ponašati kao rajf. Savršena frizura koja nastavlja davati, jer ako je nakon posla poželite rasplesti imat ćete sasvim novu i zanimljivu kolateralnu i slučajnu valovitu frizuru.

Ovo su dva uredska favorita iako, ne volite li vezati kosu, možete posegnuti i za strogim bobom ili slojevito ošišanom kosom koju možete maknuti sa lica decentnim kopčama. Volite li potpunu jednostavnost. Običan ispeglani rep srednje visine sa čistom i sjajnom kosom sasvim je dovoljan. Još male biserne naušnice kao dodatak i preuzmite poslovno kormilo.

Autor: L.K., Foto: Seprimor/Shutterstock