Sjajilo za usne

rozo sjajilo za usne
Rozo sjajilo za usne, Foto: Africa Studio/Shutterstock

Naše usne nisu nikada izgledale bolje, jer se trudimo njegovati ih raznim preparatima. Balzam za usne postao je broj jedan po pitanju njege usana. Bez njega one bi bile suhe, ispucale bez obzira koje je doba godine. Poznato je da je zima posebno oštra prema našoj koži kada najviše treba voditi računa o zaštiti.

Osim balzama koji pruža svu potrebnu zaštitu usnama, sjajilo za usne drugi je sljedeći kozmetički proizvod koji koriste milijuni žena diljem svijeta. Mekoća i podatnost koju daju usnama, svrstalo ih je u sam vrh neophodnih preparata koji se moraju naći u torbici.

Za razliku od ruža koji je puno teži, sjajila su lakša i usnama daju više zrcalnog sjaja. Boje su različite, a odabir ovisi o tome što trenutno nosite i prema vašoj boji kože. Sjajilo za usne može se kombinirati i s ružem.

U nastavku pogledajte kako pravilno nanijeti sjajilo za usne.

To je i više nego dobro, pogotovo ako se ne možete odlučiti volite li više ruž ili sjajilo. Ovakva kombinacija je kao stvorena za sve one koji se smatraju ljubiteljima mata i sjaja. Pokušajte izvesti čaroliju i prvo na usne staviti mat ruž, a nakon toga malo sjajila. Vaše će usne izgledati božanstveno.

Unazad nekoliko godina u laganoj prednosti bili su mat ruževi, ali zahvaljujući novim modnim trendovima koji se mogu vidjeti na modnim pistama, očito je kako sjaj preuzima sve veću kontrolu.

Šljokice na odjeći, noktima i na usnama je prava dobitna kombinacija. Ne mora biti najluđa noć u godini kako bi na sebe stavili sjaja. On može biti dio vašeg svakodnevnog života, ali u granicama.

Sjajila su najviše popularna za večernje izlaske, kod svih dobnih skupina, a pogotovo među djevojkama mlađe dobi između 14 i 18 godina. To je vrijeme kada polako počinju stavljati šminku i kada je sjajilo za usne najbolji način da označe prijelaz prema malo ozbiljnijoj šminki.

Autor: S.Š., Foto:  Foto: Africa Studio/Shutterstock