Sex u vodi ili moru, savjeti i preporuke

Ljubljenje i seks u moru, Foto: Stephen Orsillo/Shutterstock

Potrebna je snaga

Možda vam se seks u vodi čini jednostavniji, no za njega vam je potrebno puno više energije nego za onaj na suhom. Naše tijelo troši više energije, no dobra vijest je da su naši zglobovi u vodi pod puno manjim pritiskom.

Poze

Ako ste oduvijek htjeli isprobati akrobatske seks poze poput onih iz Kamasture, voda je prava stvar za vas. Izvođenje raznoraznih akrobacija je lakše. Ostat ćete iznenađeni za što ste sve sposobni.

Temperatura

Do sada niti jedno istraživanje nije provedeno o tome kolika je temperatura idealna za seks u vodi. No imajte jedno na umu – za muškarce vrijedi „što toplije, to bolje“. Ljubitelji igrica u vodi naglašavaju da je idealna temperatura 40 stupnjeva. Naravno, to možete iskusiti jedno u svojoj kadi. No pripazite, bakterije se puno lakše prenose u vodi nego na suhom.

Oni koji su isprobali seks u vodi naglašavaju da je posebno dobro iskustvo zbog promjene temperature. Naime voda je uvijek hladnija od žene. A to dodatno pali.

Izvor infekcija

Kao što smo već napomenuli, voda ispire zaštitni sloj naših spolnih organa koji sprječavaju razne infekcije. To znači da ste u vodi izloženiji infekcijama poput gljivičnih infekcija, iritacija kože i svrbeža. Klor, koji se nalazi u bazenima, također može naškoditi genitalijama.

Kontracepcija

Voda i siguran seks i ne idu baš zajedno. Naime zbog vode i kemikalija, kao što je klor, kondomi brže pucaju. A velika je vjerojatnost da će vam kondom tokom akcije skliznuti. Kontracepcijske pilule su idealna zaštita kada je seks u vodi u pitanju.

Vlažnost

Seks u vodi često zna biti neugodan za žene jer voda ispire njihovu prirodnu vlažnost. Pored sebe imajte lubrikant na bazi silikona. Na taj način će penetracija biti ugodnija i za nju i za vas.

Svakojake opasnosti

U moru vrebaju raznorazne opasnosti. A njih smo pogotovo malo svjesni kada smo zaokupljeni seksom. Oštro kamenje, ježevi, meduze i ostala neugodna ekipa mogu itekako pokvariti doživljaj. I to sa posljedicama.

U svakom slučaju seks u vodi je izuzetno iskustvo kojeg ćete se uvijek sjećati. I odličan je način uvesti malo avanture u svoju seksualnu rutinu. Uz oprez ćete uživati. I za kraj – brzi seks u vodi je najbolji seks u vodi. Dugo vođenje ljubavi ostavite ipak za kopno.

Foto: Stephen Orsillo/Shutterstock