Sex bez predigre – kada i kako?

Predigra, foto: lenetstan/Shutterstock

Iako je predigra jako važna stvar spolnog odnosa, postoje i određene situacije kada za predigru jednostavno nema ni mjesta ni vremena. Taj izostanak predigre u određenim situacijama često dodaje novu draž seksu.

Nakon izlaska

Zajedno ste bili na dobroj svirci, naravno pilo se malo… ili malo više, ali dovoljno da se sve diže i služi kako treba. Napaljeni ste već od pola večeri kada ste se hvatali na podiju priljubljeni jedno uz drugo. Upadate u stan i već se počinjete skidati na hodniku. Tko tu još pita za predigru? Ili bolje rečeno tko bi se u pijano napaljenom stanju i sjetio predigre?

“Draga, doma sam”

Išli ste na poslovno putovanje ili je ona tjedan dana bila kod svojih. „Povratnički“ seks nakon što ste bili razdvojeni neko vrijeme, jednostavno ne ide uz predigru. Nakon apstinencije, tko pita za uvod?

Na javnom mjestu

Seks na javnom mjestu nije za svakoga, no ako vaša draga ima u sebi malo egzibicionizma uživat ćete u seksu na raznim mjestima. Ako imate skriveni kutak, koji ne samo da je siguran nego i udoban, možete se latiti predigre. No u parku na klupici, u wc-u nekog kluba – stvarno nije ni mjesto ni vrijeme za predigru.

Jednostavno nemate vremena

Seks na brzaka – događa se na svim lokacijama, u raznim pozama i raspoloženjima. Kao što njegovo ime govori, on se događa brzo. Ako je i sami seks brz, onda vjerojatno nemate ni vremena za predigru. No upravo zbog toga je seks na brzaka tako privlačan. Doslovce proždirete jedno drugoga, jer nemate vremena – ili imate poslovni sastanak za pola sata ili očekujete goste. Upravo to je okidač koji pali.

Foto: lenetstan/Shutterstock