Salonke na špic

crvene salonke
Crvene salonke, Foto: Photobac/Shutterstock

Svaka žena ako već nema u svom bi ormaru trebala imati barem jedan par salonki predviđene za svečanije trenutke. Od raznih modela posebno treba istaknuti salonke na špic za koje se slobodno može reći kako su se vratile u punom sjaju. One se u većem broju slučajeva nose za svečane prilike kao što su haljine i razna odijela te ostale kreacije za posebne situacije.

crvene salonke
Crvene salonke, Foto: Photobac/Shutterstock

Svaki pojedini model kombinira se na sljedeći način. U slučaju da se radi o salonkama jakih boja normalno je kako ćete pritom paziti da one odgovaraju onom što ste mislili odjenuti za određenu priliku.

Salonke na špic mogu se nositi i u sklopu casual izgleda, a pogotovo na kombinaciju s uskim kožnim hlačama, sakoom i majicom ispod sakoa.

Potrebno je znati na koje sve načine čuvene cipele možete nositi, a da ne stršite previše iz okoline.

Pored spomenutog izgleda, salonke se mogu kombinirati i uz tajice i tuniku. Tunika može biti od laganog, pamučnog materijala i prije svega kao krojena za vas. Nikako nije dobro da izgledate kao da ste na sebe stavili vreću.

Treba imati na umu da unatoč činjenici što određene cipele možda nećete uvijek nositi za svečana primanja, ipak dobro je znati kako one nameću određena ograničenja po pitanju modnog ukusa i načina oblačenja.

Zahvaljujući najpoznatijim modnim dizajnerima, sve je veća sloboda dana svakoj osoba koja želi malo više eksperimentirati.

Ali isto tako svaka takva osoba mora biti svjesna kako poznavanje boja i raznih kombinacija odjeće može rezultirati izgledom iz snova.

Salonke na špic predstavljaju oličenje ženstvenosti i senzualnosti i zahvaljujući novoj kolekciji koja je izašla iz Prada modne kuće, ponovno su se vratile na poseban način te pomalo maknule platforme koje su dosada vladale.

Autor: S.Š. Foto: Photobac/Shutterstock