Nakit za ljeto

plavi nakit

Odjevna kombinacija nikako ne može biti potpuna bez odgovarajućih modnih dodataka i nakita. Promjenom godišnjeg doba, često mijenjamo vlastitu garderobu. Kupujemo novu odjeću, obuću i nakit. Novi modni detalji, odjevni predmeti i uzorci važni su nam kako bismo što uspješnije osvježili svoju garderobu.

Ovog ljeta ponovno su in pastelne boje. Zapravo, u modi je što više boja kod jedne odjevne kombinacije. Neonske boje, jarke boje, ali i one klasične, savršen su odabir za odjeću, ali i nakit. Elegancija je glavna karakteristika ovog ljeta. Nakit koji daje dašak glamura i posebnosti, odličan je izbor.

Pristaje svim odjevnim kombinacijama, a ujedno privlači poglede gdje god se pojavili. To je poseban plus ženama koje se u svakoj prilici žele istaknuti i biti u središtu pozornosti. Od naušnica, ovog su ljeta najtraženije duge, velike i sjajne, što zanimljivijih modela.

Okrugle naušnice, geometrijski oblici i zlatni odsjaj savršeno će pristajati svakoj ženi. Jednostavno ih je naći u svakoj boljoj trgovini nakitom, a cijene im nisu previsoke. Kako biste što više naglasile i istaknule duge, masovne naušnice, prilagodite ih svojoj frizuri. Podignite kosu u rep ili ženstvenu punđu. Tako ćete vizualno suziti lice, a naglasiti oči i naušnice.

Kod odabira i kupnje ogrlica vrijedi jednako pravilo. Što veće i naglašenije, tim bolje. Ove sezone naglasak je na bojama, stoga nemojte birati jednobojne modele. Umjesto njih, odaberite one sa raznim uzorcima, biserima, figuricama, prugama ili mašnicama. Vašem će cjelokupnom stylingu dati dašak zaigranosti i pomalo dječački look, koji će odlično pristajati ženama koje vole jednostavnost.

Ukoliko ste obožavateljica narukvica, ovog ljeta pravilo je imati ih što više. Pronađite jednake modele, ali različite boje i sve ih stavite na ruku. Izgledat će odlično na svaku odjevnu kombinaciju, a neće biti previše upadljive. Nećete pogriješiti ni ako odaberete narukvice sa uzorcima kože, metala ili čipke. Zanimljive su i odgovaraju svakoj ženi bez obzira na dob.

Autor: D.Š., Foto: Inga Marchuk/Shutterstock