Niska punđa u 5 minuta

niska punđa

Uvijek je dobro došla jedna prekrasna frizura uz koju ćemo pokazati sve svoje prednosti. U takvu vrstu frizura slobodno možemo svrstati punđu koju zaista nije teško za napraviti. Bitno je samo precizno pratiti upute kako bi frizura bila što bolja i postojanija.

Kada su neki posebni događaji u tijeku, najčešće nemamo puno vremena za pravljenje frizure. Zato u ovom slučaju vam jedino trebaju gumica za kosu, češalj i svega par ukosnica pomoću kojih ćere pravilno moći oblikovati kosu.

Također, dobro je naglasiti da ovakva frizura s niskom punđom odlično stoji na svakoj dužini kose tako da se s njom mogu uveseliti i one djevojke i žene s duljom i kraćom kosom. Isto tako, odlično pristaje na svaki tip kose, bilo da se radi o kovrčavoj ili ravnoj kosi što je odlično.

Pogledajte kako složiti još jedan oblik punđe.

Za početak je bitno da kosu raščešljate te podijelite na dva dijela. Pripazite da na donjem dijelu ostavite više kose nego na gornjem kako biste mogli napraviti punđu.

Zatim gornji dio pričvrstite s većom kopčom za kosu, a na donjem dijelu kose napravite rep koji bi trebao biti što niži.

Iznad gumice oblikujte malu rupu kroz koju biste trebali provući te natapirajte rep kako bi dobio štop veći obujam zbog bolje punđe.

Rep potom uvijte do zatiljka. Učvrstite ga ukosnicama te gornji dio kose podijelite na dva dijela te uvijenu kosu stavite iznad punđe. I u ovome slučaju će vam pomoći ukosnice.

Ova frizura vrlo elegantno izgleda na kosi te je preporučljiva ako se želite osjećati senzualno i casual.

Odlično je možete iskombinirati i za neki poslovni sastanak ili neki bitniji događaj. Odlično pristaje uz košulje, haljine te čak i uz neka ženska odjela.

Uz svoju novu i trendi frizuru uvijek imajte lak za kosu kako bi bila što postojanija, a možete je ukrasiti i neki decentnim cirkonima koji joj daju dodatnu dozu elegancije i finoće.

 Autor: A.B., Foto: paffy/Shutterstock