Velike okrugle naušnice

okrugle naušnice
Okrugle naušnice, Foto: Jason Stitt/Shutterstock

Iako smo vrlo zaposlene i ne stignemo uvijek složiti savršen outfit volimo one dane kada napokon uhvatimo malo vremena za sebe. Jeste li ikada toliko dugo provele recimo učeći za ispit ili baveći se nekim projektom da jednostavno niste izlazile iz kuće i pojam dotjerivanja vam je bio tuš i pranje zubi?

Možda ste čak i došle do one točke da ćete se malo urediti, odjenuti lijepu odjeću, iskombinirati dodatke i našminkati se samo zato da ne zaboravite da možete izgledati i bolje no što je to slučaj kada ste u trenirci i sa punđicom na vrhu glave. Sve je to u redu i normalno. Možda ste u tim trenutcima primjetile koliko je bitan nakit i koliko samo stavljanje zanimljive ogrlice ili naušnica može u potpunosti promijeniti vaš dan.

Naušnice su sjajan modni dodatak kojim čak možete i manipulirati oblik lica. Imate li okruglo lice možete ga vizualno produžiti visećim naušnicama, a ako je ono izduženo i sa istaknutim jagodicama sjajno će vam pristajati kraće naušnice, ali slobodno mogu biti i velike i upečatljive. Čak i ako nemate probušene uši to nije problem. Klipse su postale dostupne posvuda i sada možete pronaći sjajne modele.

No oblik koji će pristajati većini žena i modnih izričaja divne su i univerzalne velike okrugle naušnice također poznate i pod nazivom ringovi. Iako su ringovi zapravo bili oblik koji se često pojavljivao u izradi nakita i u prošlosti danas su postali izuzetno popularni. Ringove u uhu nosili su i gusari kao plaću onome tko pronađe njihovo tijelo po utapanju i pokopa ih.

Velike okrugle naušnice odlična su investicija jer mogu pristajati i na casual odjevne kombinacije, ali jednako tako i na najsvečanije toalete. Razlika je jedino u odabiru materijala od kojeg su izrađene. Zlatni i srebrni ringovi, koji su možda još i ukrašeni dragim kamenjem, podići će svaku svečanu kombinaciju dok će bižuterija, oni plastični, metalni ili pak s nekim printom biti odličan dodatak opuštenom i otkačenom stilu. Odaberite one koje su vam najdraže i začinite svoje kombinacije sa stilom.

Autor: L.K. Foto: Jason Stitt/Shutterstock